Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:51
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Napinaczka drogowa - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kutazz 2024-12-30, 12:11 4
Przecież to nawet ostry zakręt nie był, żeby w okolicy 100km/h tak wyjebać Albo miał fabryczne opony z 2004 roku, piasek na drodze i te klepnięcie w hamulec go bokiem postawiło, tak czy srak tępy chuj
Zgłoś
januszbulina 2024-12-30, 12:23 2
pełna profeska, od razu awaryjne, szkoda, że zawczasu nie postawił jeszcze trójkąta.. a co do kierującego to pizda, jedzie jakimś gruzem droga dobra ledwo co wyprzedza i się wypierdolił..
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-30, 12:32 3
Kutazz napisał/a:

Przecież to nawet ostry zakręt nie był, żeby w okolicy 100km/h tak wyjebać Albo miał fabryczne opony z 2004 roku, piasek na drodze i te klepnięcie w hamulec go bokiem postawiło, tak czy srak tępy chuj

Uwielbiam takich rajdowych ekspertów z przed monitora

Więc twierdzisz że znasz dokładną prędkość tego pojazdu i że nie jechał szybko a podwójna ciągła linia to chuj i pedał....

Tak myślałem
Zgłoś
miedzion 2024-12-30, 13:39 2
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Uwielbiam takich rajdowych ekspertów z przed monitora
Więc twierdzisz że znasz dokładną prędkość tego pojazdu i że nie jechał szybko a podwójna ciągła linia to chuj i pedał....
Tak myślałem

Dokładnie hahaha ale to przecież wiać że huja się zna. Awaryjne same się odpalają przy ostrym hamowaniu także po dachowaniu też odpaliły
Zgłoś
zajac1190 2024-12-30, 14:13 3
Zjeb wyeliminowany z ruchu. Baja.
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2024-12-30, 14:23
januszbulina napisał/a:

pełna profeska, od razu awaryjne, szkoda, że zawczasu nie postawił jeszcze trójkąta.. a co do kierującego to pizda, jedzie jakimś gruzem droga dobra ledwo co wyprzedza i się wypierdolił..

Awaryjne same się włączają przy kolizji i wypadku
Zgłoś
Janko 2024-12-30, 14:25 1
I chuj w dupę kurwie głupiej
Zgłoś
Ork.Fajny 2024-12-30, 14:46 2
januszbulina napisał/a:

Trójkąta nie postawił bo nie każdy stan go wymaga. W niektórych pojebanych stanach nic nie trzeba mieć, ani apteczki, ani trójkąta ani gaśnicy.

Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Nie będę go bronił ale amerykanie serio nie wymieniają opon... Nikt tego nie sprawdza. Kontroli drogowych prawie nie ma. Moja łysina na głowie jest bujniejsza niż połowa opon tych debili co jeżdżą wielkimi pickupami albo SUVami... Pomijając jak mało trzeba zrobić i umieć żeby prawko dostać w USA...
Zgłoś
Polak_mały 2024-12-30, 15:10 1
Ork.Fajny napisał/a:

ani gaśnicy.

Za to w Polsce na szczęście posiadanie gaśnicy w samochodzie jest obowiązkowe. Może i nie zgasisz nią nic prócz papierosa, ale za to za brak dostaniesz mandat o wartości kilku gaśnic.
Zgłoś
Batman_ 2024-12-30, 15:40 2
Najgorsze, że masz obowiązek takiemu jebanemu cwelowi udzielić pomocy. A jedyne na co taki śmieć się nadaje, to nacharkanie na pysk i przekopka do nieprzytomności. Jak ja nienawidzę takich zapierdalajacych bez opamiętania debili.
Zgłoś
Alonso 2024-12-30, 17:35 1
Batman_ napisał/a:

Najgorsze, że masz obowiązek takiemu jebanemu cwelowi udzielić pomocy. A jedyne na co taki śmieć się nadaje, to nacharkanie na pysk i przekopka do nieprzytomności. Jak ja nienawidzę takich zapierdalajacych bez opamiętania debili.

Zawsze można do takiego delikwenta podejść i powiedzieć - Proszę pana, tu nie można parkować.
Zgłoś
Pawehan 2024-12-30, 20:11
Ork.Fajny napisał/a:

Trójkąta nie postawił bo nie każdy stan go wymaga. W niektórych pojebanych stanach nic nie trzeba mieć, ani apteczki, ani trójkąta ani gaśnicy.
Nie będę go bronił ale amerykanie serio nie wymieniają opon... Nikt tego nie sprawdza. Kontroli drogowych prawie nie ma. Moja łysina na głowie jest bujniejsza niż połowa opon tych debili co jeżdżą wielkimi pickupami albo SUVami... Pomijając jak mało trzeba zrobić i umieć żeby prawko dostać w USA...

Ale to czujesz przecież z za kierownicy na dupohamiwni czy masz łyse gumy czy nowy zestaw. Samo nie wymienianie opon to jedno , ale świadomość tego to już inna sprawa. Jeździ się tak jak sprzęt pozwala;)
Zgłoś
Rob600 2024-12-31, 9:22
Nagrywający przekroczył prędkość ma 70 na 50 (oznaczenie na drodze) ale ten kamikaze to chyba 100 jechał
Zgłoś
Vesso1989 2025-01-01, 4:36
mijał mnie ostatnio taki as kierownicy, bóg drogi i szumacher szosowy.

Jebaniutki na podwójnej ciągłej na zakręcie przed skrzyżowaniem poszedł ostro bo jechałem za wolno (80 w nocy przez lasy) .
3 minuty później mijałem go jak leżał w rowie, oczywiście nawróciłem do niego sprawdzić czy żyje.
Z osób zainteresowanych nie byłem sam i audi wcześniej podjechało i gdy zapytałem czy wszystko ok, to gościowi się tak głupio zrobiło, że nawet się kutas nie odezwał i głowa w dół omijając mój wzrok ... ehhh debile są wszędzie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem