Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież to nawet ostry zakręt nie był, żeby w okolicy 100km/h tak wyjebać Albo miał fabryczne opony z 2004 roku, piasek na drodze i te klepnięcie w hamulec go bokiem postawiło, tak czy srak tępy chuj
Uwielbiam takich rajdowych ekspertów z przed monitora
Więc twierdzisz że znasz dokładną prędkość tego pojazdu i że nie jechał szybko a podwójna ciągła linia to chuj i pedał....
Tak myślałem
Uwielbiam takich rajdowych ekspertów z przed monitora
Więc twierdzisz że znasz dokładną prędkość tego pojazdu i że nie jechał szybko a podwójna ciągła linia to chuj i pedał....
Tak myślałem
Dokładnie hahaha ale to przecież wiać że huja się zna. Awaryjne same się odpalają przy ostrym hamowaniu także po dachowaniu też odpaliły
pełna profeska, od razu awaryjne, szkoda, że zawczasu nie postawił jeszcze trójkąta.. a co do kierującego to pizda, jedzie jakimś gruzem droga dobra ledwo co wyprzedza i się wypierdolił..
Awaryjne same się włączają przy kolizji i wypadku
pełna profeska, od razu awaryjne, szkoda, że zawczasu nie postawił jeszcze trójkąta.. a co do kierującego to pizda, jedzie jakimś gruzem droga dobra ledwo co wyprzedza i się wypierdolił..
Trójkąta nie postawił bo nie każdy stan go wymaga. W niektórych pojebanych stanach nic nie trzeba mieć, ani apteczki, ani trójkąta ani gaśnicy.
Nie będę go bronił ale amerykanie serio nie wymieniają opon... Nikt tego nie sprawdza. Kontroli drogowych prawie nie ma. Moja łysina na głowie jest bujniejsza niż połowa opon tych debili co jeżdżą wielkimi pickupami albo SUVami... Pomijając jak mało trzeba zrobić i umieć żeby prawko dostać w USA...
ani gaśnicy.
Za to w Polsce na szczęście posiadanie gaśnicy w samochodzie jest obowiązkowe. Może i nie zgasisz nią nic prócz papierosa, ale za to za brak dostaniesz mandat o wartości kilku gaśnic.
Najgorsze, że masz obowiązek takiemu jebanemu cwelowi udzielić pomocy. A jedyne na co taki śmieć się nadaje, to nacharkanie na pysk i przekopka do nieprzytomności. Jak ja nienawidzę takich zapierdalajacych bez opamiętania debili.
Zawsze można do takiego delikwenta podejść i powiedzieć - Proszę pana, tu nie można parkować.
Trójkąta nie postawił bo nie każdy stan go wymaga. W niektórych pojebanych stanach nic nie trzeba mieć, ani apteczki, ani trójkąta ani gaśnicy.
Nie będę go bronił ale amerykanie serio nie wymieniają opon... Nikt tego nie sprawdza. Kontroli drogowych prawie nie ma. Moja łysina na głowie jest bujniejsza niż połowa opon tych debili co jeżdżą wielkimi pickupami albo SUVami... Pomijając jak mało trzeba zrobić i umieć żeby prawko dostać w USA...
Ale to czujesz przecież z za kierownicy na dupohamiwni czy masz łyse gumy czy nowy zestaw. Samo nie wymienianie opon to jedno , ale świadomość tego to już inna sprawa. Jeździ się tak jak sprzęt pozwala;)
Jebaniutki na podwójnej ciągłej na zakręcie przed skrzyżowaniem poszedł ostro bo jechałem za wolno (80 w nocy przez lasy) .
3 minuty później mijałem go jak leżał w rowie, oczywiście nawróciłem do niego sprawdzić czy żyje.
Z osób zainteresowanych nie byłem sam i audi wcześniej podjechało i gdy zapytałem czy wszystko ok, to gościowi się tak głupio zrobiło, że nawet się kutas nie odezwał i głowa w dół omijając mój wzrok ... ehhh debile są wszędzie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów