📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Oprócz paranoi to widzę jeszcze debilizm, bo gdyby ktoś chciał dokonać tam ataku nożem, to zabrałby go ze stoiska bez pytania i płacenia i wpierdolił po rękojeść pierwszej lepszej osobie
Lewackim biurokratom wydaje się, że mogą regulować wszystko. Trzeba mieć naprawdę kurewskie ego żeby sądzić, że jest się w stanie przewidzieć każdą sytuacje, albo trzeba być po prostu złym człowiekiem żeby zamiast oczywistych rozwiązań (zakaz islamu, zero imigrantów z bliskiego wschodu i Afryki) wybierać bezsensowne, utrudniające ludziom życie półśrodki. Ale szczerze to chuj im w dupę, niedługo poczują islamokomunę i w książkach od historii będą mówić, że istniał kiedyś naród, który jako pierwszy zawojował cały świat, ale zawalił się dokładnie tak samo jak wszystkie imperia wcześniej, po przez wchłonięcie swoich wrogów i przegraną w wojnie demograficznej.
Idąc taką logiką samochody nie powinny być sprzedawane podczas targów motoryzacyjnych...
No ale zapomniałem, że jedynym zmartwieniem w unii jest brak demokracji w Polsce.
No ale zapomniałem, że jedynym zmartwieniem w unii jest brak demokracji w Polsce.
A nie lepiej zjeść na oczach sprzedawcy kanapki z szynką?
Thesherk
lewacki schiz ogarnia nie tylko anglię ale całą europę,
tak, celowo piszę z małej litery, bo gówno też piszę z małej
lewacki schiz ogarnia nie tylko anglię ale całą europę,
tak, celowo piszę z małej litery, bo gówno też piszę z małej
W dupie mam kraje zachodnie, niech ludzie zdychają tam w męczarniach przez własną głupotę. Już za kilkadziesiąt lat muzułmanie w demokratycznych wyborach dostaną się do władzy i wprowadzą kalifat. Kasa na socjale się skończy, nikt nie będzie pracować, więc cały ten pierdolnik upadnie i zaczną się sami zarzynać, byle dostać się do władzy.
SpeedyG
i co, myślisz że na nas się to nie odbije
i co, myślisz że na nas się to nie odbije
Jak ja chcę porządny nóż to go sobie wykuwam. Z brudasami jest podobnie, tym chińskim gównem za wiele nie zdziałasz bo nóż kuchenny a nóż bojowy to dwie zupełnie inne bajki... No tak, złapałem się na tym że jestem biały i myślę jak biały. Dla nich nóż to nóż
Boni koniecznie musi wydać nową dyrektywę bo tak kurwa być nie może.
wydaje mi się, że allaholicy jeden z celów osiągnęli. Wywołanie ogólnej paniki, ograniczenia dla obywateli. Tylko czekać na godziny policyjne i inne sposoby ograniczenia swobody i przestrzeni życiowej
No i w "inne czarności" jednak może być interesującego.
No i w "inne czarności" jednak może być interesującego.
no to teraz wszyscy w Londynie są bezpieczni !
Whoooaa, piękne. Chciałem sobie kupic jakiś czas temu porządny nóż, np Miyabi, Shun lub Kiyoshi Kato (ktore niestety w chuj za drogie).
Wstrzymalem sie. Starczy mi narazie dobry kamień do ostrzenia taniego noża
Ktoś byłby kiedyś zainteresowany, to znajomyu mi stronke polecił
Wstrzymalem sie. Starczy mi narazie dobry kamień do ostrzenia taniego noża
Ktoś byłby kiedyś zainteresowany, to znajomyu mi stronke polecił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów