18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Historia prawdziwa kumpla:

Wchodzi kumpel (K) do sklepu na osiedlu i pyta sprzedawcy (S) :

K - Dzień dobry, jest rukola?
:
:
:
:
:
:
:
:
:
S - Nie, jest tylko Hoop-cola i Coca-Cola

Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
RoboCat 2016-01-22, 20:48 2
Mieso by kupil jakies a nie weganskie wymysly chyba ze kupowal dla dziewczyny/zony.
Zgłoś
KrisCFC 2016-01-22, 20:56 1
Przykro mi, te dwukropki są tak samo wkurwiające jak kropki i myślniki, czy też zwykłe "entery". Nauczcie się, że to nie jest fajne...

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
cholonek 2016-01-22, 21:14 11
RoboCat napisał/a:

Mieso by kupil jakies a nie weganskie wymysly chyba ze kupowal dla dziewczyny/zony.

Rukola rewelacyjnie się komponuje z wołowiną. Trochę pieprzu, dobra oliwa, masło czosnkowe, nieco parmezanu. Do tego ewentualnie ziemniaczek w mundurku.
Zgłoś
kaiel 2016-01-22, 22:08 8
to ta sałata co nawet ślimaki jej żreć nie chcą?

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
dzarul 2016-01-22, 23:47 2
Ja miedyś wchodzę do monopolowego po flachę dobrego wina, na urodziny koleżanki-lubi Chilijskie. Pytam się, poprosze wino z Chile, Pani szuka, szuka i po ok 10 min, wino z chili to mnie Pan zaskoczył
Zgłoś
szefooo 2016-01-23, 0:52 5
Bedzie chciał zajarać...

Dzień dobry. Są bibułki?

Niema. są tylko homo i hetero bułki

ironią w ryj
Zgłoś
G................D 2016-01-23, 1:54 1
RoboCat napisał/a:

Rukola jest dobra jak się ją do burgera wpierdoli,watpię żeby ktoś samą wpierdalał
Zgłoś
Mikla 2016-01-23, 8:54 2
Kiedyś w barze zasłyszałem:
-Cole 0,2 poproszę
-Nie ma, tylko zero.
Zgłoś
irmscherqp 2016-01-23, 10:10 1
kwadzik to Cię kumpel w chuja zrobił, bo ja słyszałem to jako kawał dobry rok temu.
Zgłoś
Sonal 2016-01-23, 12:18
To tak samo jak ja. Przychodzę do sklepu
- Poproszę cukier waniliowy
A ta mi daje popularny syf: wanilinowy.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów