📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Większość sklepów w Polsce oszukuje ale znam kilka w których naprawdę są wyprzedaże.
Kupiłem ostatnio w chuj markowych ubrań za grosze. Nie mówię o "markowych" dla cebulaków typu 4F, reserved, H&M i inne śmieci tylko naprawdę zajebistych firm jak Ralph Lauren. Lacoste itp.
Znalazłem też w chuj wyprzedaży w sklepie hobbystycznym.
Trzeba umieć szukać bo prawdziwych wyprzedaży to jest może z 1%.
Każdy polski janusz biznesu myśli, że wypierdoli na kiosku z warzywami napis blak frajdej i nagle tłumy rzucą się kupować jego śmieci.
-Ernest Hemingway
Kupiłem ostatnio w chuj markowych ubrań za grosze. Nie mówię o "markowych" dla cebulaków typu 4F, reserved, H&M i inne śmieci tylko naprawdę zajebistych firm jak Ralph Lauren. Lacoste itp.
Znalazłem też w chuj wyprzedaży w sklepie hobbystycznym.
Trzeba umieć szukać bo prawdziwych wyprzedaży to jest może z 1%.
Każdy polski janusz biznesu myśli, że wypierdoli na kiosku z warzywami napis blak frajdej i nagle tłumy rzucą się kupować jego śmieci.
Fakt jest taniej niż było 29.10 ale o 5% (80 zł) a nie o 400 zł -czemu jest taniej bo ceny PS4 z tygodnia na tydzień spadają gdyż sony zapowiedziało premierę PS5 na przyszły rok.
Koszt PS4 Pro za granicą z nowym COD to koszt ok 1000 zł.
Dziś w niemieckich sklepach internetowych i stacjonarnych xbox One jest po 100 euro a zobacz sobie po ile w naszych sklepach jest
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów