📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Wtyczka Alitools pod Chroma i nagle widzicie jak w chuja robią na promocjach na Ali. Z reguły 2 mies przed BF jest taniej niż podczas BF. A na te przekreślone oryginalne ceny to w ogóle nie ma co patrzeć, bo są z kosmosu.
Te black week , black friday, black nygga cock to jedna wielka podpierdolka dla plebsu, jak coś wcześniej kosztowało 300zł to na black friday przekreślą Ci 399 i dadzą 300 a Ty sie na to nadziejesz jak sasha grey na kutasa
Nie dam piwa. Jak tylko widzę słowo 'kabaret' to scrolluję dalej, żeby raka nie dostać.
Nie ma czegos takiego, jak promocja. Jest wyprzedaż, jak towar jest już przestarzałym, zastąpionym przez 3 modele gównem. Wtedy rzeczywiście można dorwać coś bardzo tanio, choć sprzedawanie za 1499 zł iPhone'a 6S 16GB robiąc wietrzenie magazynów jest dla mnie rozbojem w biały dzień.
Zaprzyjaźnijcie się z dostawcami EURO RTV AGD, oni już doskonale wiedzą, "jak się robi promocje"...
Widzę, że tak samo śmieszny jak poprzednie trzy
Widzę, że tak samo śmieszny jak poprzednie trzy
Tak patrzę na Twoje wpisy....
Cytuję :
" wypiął dupsko do cwelenia,
"dobić cwela"
"zesrał byś się a na koniec opierdoliłbyś mu fujarę"
"kolejny pedał"
"kij mu w dupę"
Ja też wg. Ciebie pedał... Itd...
A To tylko kilka z listopada
Chcesz mam coś powiedzieć?
Pozdrawiam
Piwerko za bekę z Jureczka. (;
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów