Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mozna tez byc jak Ci nowoczesni rodzice i kupic dziecku smycz zawsze jest sie z czego posmiac.
wtedy dopiero można, bezpiecznie iść na zakupy
To jest dobre tylko dla rodziców którzy ulegają szantażowi emocjonalnemu dziecka które sami tego nauczyli! Jeżeli dziecko krzyczy, że chce np. czekoladę to wg. mnie powinno się poczekać aż dziecko się uspokoi nawet jeżeli swoim płaczem miało nam narobić odrobinę wstydu, bo inaczej nauczymy bachora, że jak będzie krzyczeć to wszystko dostanie.
A według mnie każdy akt nieposłuszeństwa gówniarza powinien być nagradzany kontrolnym ciosem z otwartej w potylicę. Powtarzać do skutku za każdym kolejnym razem mocniej. Po kilku takich zabiegach dzieciak będzie chodził jak szwajcar, wykonywał wszystkie polecenia, a my będziemy mieć święty spokój.
To jest dobre tylko dla rodziców którzy ulegają szantażowi emocjonalnemu dziecka które sami tego nauczyli! Jeżeli dziecko krzyczy, że chce np. czekoladę to wg. mnie powinno się poczekać aż dziecko się uspokoi nawet jeżeli swoim płaczem miało nam narobić odrobinę wstydu, bo inaczej nauczymy bachora, że jak będzie krzyczeć to wszystko dostanie.
Nie lepiej wpierdolić mu na forum całego marketu?
Szybsze, skuteczniejsze i bardziej zabawowe
Pewnie dzieciaczki nie wiecie kto to. To jest wizualizacja reżysera Bretta Ratnera postaci Hannibala Lectera z powieści Thomasa Harrisa w genialnym wykonaniu Anthony Hopkinsa. Oj dzieciaczki, na smycz z wami i do marketu. Tyle z was zostało
No ale jak ktoś nie potrafi... to zawsze to jakiś sposób, żeby te małe kurwiszony nie dały ryja na cały sklep.
A według mnie każdy akt nieposłuszeństwa gówniarza powinien być nagradzany kontrolnym ciosem z otwartej w potylicę. Powtarzać do skutku za każdym kolejnym razem mocniej. Po kilku takich zabiegach dzieciak będzie chodził jak szwajcar, wykonywał wszystkie polecenia, a my będziemy mieć święty spokój.
Ale miałeś przejebane dzieciństwo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów