18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Żal dupę ściska
Xardas132 • 2013-10-18, 23:31
Skoro "żal dupę ściska" to nic dziwnego, że księża każą ministrantom żałować za grzechy
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
L................3 2013-10-19, 9:42
Pieprzone pedofilstwo trzeba tępić. Piwo
Zgłoś
Marxe 2013-10-19, 12:49 2
prędziej księża będą kazać ministrantom przynosić to

Zgłoś
blezio 2013-10-19, 13:46 1
Hehe, no i to jest porządny kawał do opowiedzenia przy rodzinnym stole! Dzięki.
Zgłoś
st_kpr 2013-10-19, 15:18 4
robią się wtedy ciaśniejsi
Zgłoś
buszta2 2013-10-19, 15:18
Zaprawdę mądre to i sprawiedliwe
Zgłoś
thewhitestar 2013-10-19, 15:25
Uwaga! Bóldupokatole nadchodzą!
Zgłoś
tomek1491 2013-10-19, 15:29
Zaskakujące, finezyjne, rzutkie, zdawkowe i nie miałkie! Piwo
Zgłoś
myself7 2013-10-19, 16:27
No kurwa chyba jeden z lepszych dowcipów jakie się tutaj ostatnio pojawiają. Piwo.

EDIT:
Ale skąd w tagach "dziewczyna"...?
Zgłoś
i................y 2013-10-19, 16:37 1
myself7 napisał/a:

Ale skąd w tagach "dziewczyna"...?

Z kuchni.
Zgłoś
Xardas132 2013-10-19, 16:41 2
Nie wiem jak się wdarła ta dziewczyna... Wstawiłem ten kawał o 23:31 po całym dniu studiowania, więc wybaczcie. A skoro już tak o studiach to może ktoś ma jakąś kromkę chleba? Bo wiecie studentowi się nie przelewa. Mianowicie nie mam w czym denaturatu przecedzić
Zgłoś
Ober18 2013-10-19, 17:15 4
Może się czepiam, ale lepiej by brzmiało w formie pytania:

-Czemu księża każą ministrantom żałować za grzechy?
-bo żal dupę ściska.
Zgłoś
Krzyvvy 2013-10-19, 21:05
Dobra rozkmina z autopsji?
Zgłoś
Xardas132 2013-10-19, 23:30
Nie rozumiem, same pozytywne komentarze, trochę Ober18, mnie zgnębił, ale to akurat trafna uwaga, a 131 piw jak na obecną chwilę Nie wiem o co kaman, może dlatego, że wrzuta z 23:31, a na głównej dopiero około 15:00 było... Bo zwykle odstęp 4 godziny między poczekalnią, a główną... A może dlatego, że na sadolu jest wielu ministrantów, którzy nie dali piwa, bo to nie kawał tylko prawda
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem