Skoro "żal dupę ściska" to nic dziwnego, że księża każą ministrantom żałować za grzechy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pieprzone pedofilstwo trzeba tępić. Piwo
Hehe, no i to jest porządny kawał do opowiedzenia przy rodzinnym stole! Dzięki.
Uwaga! Bóldupokatole nadchodzą!
No kurwa chyba jeden z lepszych dowcipów jakie się tutaj ostatnio pojawiają. Piwo.
EDIT:
Ale skąd w tagach "dziewczyna"...?
EDIT:
Ale skąd w tagach "dziewczyna"...?
Nie wiem jak się wdarła ta dziewczyna... Wstawiłem ten kawał o 23:31 po całym dniu studiowania, więc wybaczcie. A skoro już tak o studiach to może ktoś ma jakąś kromkę chleba? Bo wiecie studentowi się nie przelewa. Mianowicie nie mam w czym denaturatu przecedzić
Może się czepiam, ale lepiej by brzmiało w formie pytania:
-Czemu księża każą ministrantom żałować za grzechy?
-bo żal dupę ściska.
-Czemu księża każą ministrantom żałować za grzechy?
-bo żal dupę ściska.
Nie rozumiem, same pozytywne komentarze, trochę Ober18, mnie zgnębił, ale to akurat trafna uwaga, a 131 piw jak na obecną chwilę Nie wiem o co kaman, może dlatego, że wrzuta z 23:31, a na głównej dopiero około 15:00 było... Bo zwykle odstęp 4 godziny między poczekalnią, a główną... A może dlatego, że na sadolu jest wielu ministrantów, którzy nie dali piwa, bo to nie kawał tylko prawda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów