📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Znając hinduskie życie, dźwigowy pewnie w kabinie miał przebicie i prądem był jebany.
Na telefonie nie chce mi sie zbuforowac ten filmik, a wszystkie nizej mi normalnie laduje... Nie zdziwilbym sie jakby to była wina znaku wodnego.
quark napisał/a:
Jak oni kurwa na tym księżycu wylądowali?
Wylądowali, bo to była misja bezzałogowa.
Komputery pokładowe nie miały trudnego zadania,
Poczekajmy na misję załogową, to jak nic, w swoim stylu, usmażeni prądem zaorzą powierzchnię srebrnego globu.
Na chodnik to chyba ty poleciales jak byles maly, hamlano-wizja. Kurwa, jeszcze zacznij program krecic i wyciagac rece do telewizora leczac ludzi.
Janusze są wszędzie ...
Oni, kurwa, wylądowali na Księżycu normalnie.
Nie zadajesz takiego debilnego pytania, gdy oglądasz filmy z narkomanami w rynsztokach USA czy scenki rodzajowe z alkoholikami z zadupi Rosji.
A to ten sam mechanizm.
;>
Obstawiam że w kabince był nadal ludzik.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów