Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gość jakiś niedojebany, powinni takich od razu usypiać, cioty jebane. Przyjedź chuju do Polski i kup węgiel, to dopiero zobaczysz kurwa chuju.
Idź się powieś. Nie znasz życia dzieciaku.
Zapomniałeś dodać, że miałem dwóch ojców, a wujek wchodził mi do wanny. No i jeszcze jakieś emo-pedalskie teksty o empatii i uczuciach.
Jakaś pierdolona ciota żyje sobie jak pączek w maśle, a histeryzuje jak mała dziewczynka, której piesek rozpruł lalkę, bo widział jak jego kumpel w woja Bubba został postrzelony z kapiszonowca w dupę
ciebie naprawde 2 starych robiło xD
co mu po tych pestkach i łapie jak jest wrakiem, 15 lat masz że takie rzeczy ci imponują ? co noc mu się śnią ludzie których zamordował i tego nie unosi, pewnie już dawno jebnal sobie w łeb, szkoda człowieka wiadomo ale biorąc broń do rąk jadąc do obcego kraju zabijać ludzi w interesie korporacji człowiek wie na co się piszęJa pierdole, mogę oglądać Chińczyków jak pękają pod kołami ciężarówek, ale jak widzę gościa tak rozbrojonego mentalnie to się coś we mnie rusza. Aa co: do pizdeczek co się z niego śmieją: raz- gościu był w wojsku i wystrzelił więcej pestek niż wy zwaliliście konia u mamy w piwnicy, dwa- ma taką łapę, że by wam wyjebał zęby zanim powiedzielibyście... To co tam pizdy mówią. Chuj wam w dupę.
co mu po tych pestkach i łapie jak jest wrakiem, 15 lat masz że takie rzeczy ci imponują ? co noc mu się śnią ludzie których zamordował i tego nie unosi, pewnie już dawno jebnal sobie w łeb, szkoda człowieka wiadomo ale biorąc broń do rąk jadąc do obcego kraju zabijać ludzi w interesie korporacji człowiek wie na co się piszę
Wszyscy jesteśmy od małego manipulowani...
Ciekawe co musiał widzieć w Afganie że się tak rozkleił. Zdawałoby się że zdrowy silny chłop a płacze jak 6 letnia dziewczynka po utracie dziewictwa
Heh, Amerykanie dostawali PTSD bo się do nich Pasztuńskie pedały przymilały.
Tamtejsze obrazy i doświadczenia, ograniczają mocno szansę na odnalezienie się po powrocie, wśród normalnego społeczeństwa. Ludzie się odwracają, nikt nie rozumie, nikt nie jest w stanie wesprzeć właściwym słowem. Taki człowiek jest pozostawiony sam sobie i tak się błąka z tymi traumatycznymi obrazami, w poszukiwaniu równowagi.
Do śmiejących się z zanoszącego się od płaczu żołnierza:
Obyście nigdy nie doświadczyli jakiegokolwiek konfliktu zbrojnego i
obyście się nigdy nie budzili w środku nocy z krzykiem, nie potrafiąc złapać oddechu, z powodu koszmarów wydobytych z najgłębszych zakamarków waszego umysłu, które - jak wam się wydawało – już dawno udało się wam wyprzeć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów