Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówGość jakiś niedoj***ny, powinni takich od razu usypiać, cioty j***ne. Przyjedź ch*ju do Polski i kup węgiel, to dopiero zobaczysz k***a ch*ju.
niedojebany to był twój stary jak cie płodził i kółeczko się własnie zamyka
Jebać kurwyTylko w Stanach mogą się dziać takie akcje. Kult i szacunek do weteranów (policja, staż etc) jest wpajany normalnym ludziom od dziecka. Powinno tak być też u nas. Fajnie jest widzieć, że są pozytywni ludzie wokół. Szanujmy też naszych bohaterów.
Dokładnie. U nas to wszystkich do jednego wora wrzucają a nie każdy policjant to pała, tak jak nie każdy lekarz to konował etc. A jak sprawa jakaś to od razu na komendę lecą.
niedojebany to był twój stary jak cie płodził i kółeczko się własnie zamyka
Zapomniałeś dodać, że miałem dwóch ojców, a wujek wchodził mi do wanny. No i jeszcze jakieś emo-pedalskie teksty o empatii i uczuciach.
Jakaś pierdolona ciota żyje sobie jak pączek w maśle, a histeryzuje jak mała dziewczynka, której piesek rozpruł lalkę, bo widział jak jego kumpel w woja Bubba został postrzelony z kapiszonowca w dupę
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówGość jakiś niedojebany, powinni takich od razu usypiać, cioty jebane. Przyjedź chuju do Polski i kup węgiel, to dopiero zobaczysz kurwa chuju.
uuuu nie udało się, próbuj bardziej XD
Zapomniałeś dodać, że miałem dwóch ojców, a wujek wchodził mi do wanny. No i jeszcze jakieś emo-pedalskie teksty o empatii i uczuciach.
Jakaś pierdolona ciota żyje sobie jak pączek w maśle, a histeryzuje jak mała dziewczynka, której piesek rozpruł lalkę, bo widział jak jego kumpel w woja Bubba został postrzelony z kapiszonowca w dupę
A żeby Cie chuju depresja dopadła kiedyś to zobaczysz co to jest
Jakaś pie**olona ciota żyje sobie jak pączek w maśle, a histeryzuje jak mała dziewczynka, której piesek rozpruł lalkę, bo widział jak jego kumpel w woja Bubba został postrzelony z kapiszonowca w dupę
Ty kurwa serio gowno w zyciu widziales i chuja wiesz. Tylko psychopaci nie mają empatii i uczuć. Nawet najwiekszeych skurwysynow chodzacych po tej ziemi w koncu dopada refleksja. Ty za to jestes lekko przyjebany albo trolujesz zeby ktos zwrocil na ciebie uwage, zastanow sie nad swoim zyciem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów