📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
sezon na zamarzających meneli uważam za otwarty
"On chyba nie żyje" profesjonalna pierwsza pomoc pijanemu...
Żyje, buty ma.
To jego matka, żona czy kochanka?
A tak na poważnie to mnóstwo osób potrafi zinterpretować np. objawy ostrego niedocukrzenia lub innej choroby jako upojenie alkoholowe. Mamy takie tępe społeczeństwo, że gdybym szedł sobie ulicą i nagle z jakiegoś powodu obalił się w okolicy sklepu to z miejsca wszyscy z okolicy mieliby pewny powód mojego "zgonu". Zwłaszcza jak by się trafiła jeszcze grupka "znaffcuf" z telefonami.
Po za tym nawet jeśli ten gościu jest tylko fest napruty to i tak przydałaby mu się przynajmniej pozycja boczna ustalona.
A tak na poważnie to mnóstwo osób potrafi zinterpretować np. objawy ostrego niedocukrzenia lub innej choroby jako upojenie alkoholowe. Mamy takie tępe społeczeństwo, że gdybym szedł sobie ulicą i nagle z jakiegoś powodu obalił się w okolicy sklepu to z miejsca wszyscy z okolicy mieliby pewny powód mojego "zgonu". Zwłaszcza jak by się trafiła jeszcze grupka "znaffcuf" z telefonami.
Po za tym nawet jeśli ten gościu jest tylko fest napruty to i tak przydałaby mu się przynajmniej pozycja boczna ustalona.
swag babcia.
Ray Bany, oldshoolowa latarka i laska z kija od parasola. Przed państwem Matka Polka hipsterstwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów