📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
glenton napisał/a:
wstawaj! zesrałeś się...
Nie zesrał, a prawdę napisał. Mandaty jakie wystawiali były niezgodne z prawem i powinni za to odpowiedzieć karnie. Niestety nie ponieśli za to odpowiedzialności karnej, więc powinni przez społeczeństwo zostać osądzeni. Najlepiej prywatnie traktować ich jak zera. Mieli służyć społeczeństwu, a nie polityką.
zipi napisał/a:
Ej czy tylko ja tak mam, ze to całe bydło które pisze i nawołuje do "jebania policji" to jest ta cała patologia co do 3ciej nad ranem napierdala piwerka przed blokiem i zeby to było cicho, to oni piłują mordy i rzucają butelkami w bloki, a jak juz jakiś sąsiad sie wkurwi bo ma do roboty na 8smą, to wezwie policje, a te jebane bydło jest obrazone ze im Policja nie daję sie bawić XD jak ja was kurwy nienawidze, murzynów tez nie lubie ale z nimi sie nigdy nie spotkałem, jestescie Poliskimi murzynami, SCIERWA.
Pewnieś policjant albo masz kogoś w psiarni w rodzinie. To wiedz, że jesteście zwykłymi kurwami nieprzestrzegającymi prawa. Piwa nie lubię, a przez ostatnie dwa lata pokazaliście, że każdemu z was przysługuje taki kop na mordę, jak na filmie. Resztki autorytetu będziecie odbudowywać przez lata. A teraz spierdalaj.
Jak śpioch wezwie posiłki i będzie pięciu na pięciu to się rolę odwrócą. Jebane boshki milenijne, następna podrasa po murzynach.
FeeGiee napisał/a:
A jak ci samochód zapierdolą to gdzie pójdziesz dziecko? na policje czy po "kolegów". Jebana Ameba
Chyba resoraka. Dzieci samochodów nie mają.
FeeGiee napisał/a:
A jak ci samochód zapierdolą to gdzie pójdziesz dziecko? na policje czy po "kolegów". Jebana Ameba
wtedy napisze na fejsbuku '"jebac policje" bo zamiast pilnować żeby nie kradli samochodów, to łażą i trzepią za 2 gramy. Proste.
Jebać dresów całego świata bo poza kolorem skóry niczym nie różnią się od czarnuchów!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów