📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
hehehe bardzo elegancko
Podejrzewam że prędzej czy później ich znajdą, a ich rodziny będą poproszone o identyfikację zwłok
W Polsce tak samo biorą do policji czy pogotowia pierwsze lepsze osoby nieprzeszkolone nawet do takiej pracy. Mam takiego znajomego co jeździ na karetce. nic tylko nie chorować i nie trafić na Niego
Wszyscy tam zebrani powinni dostać kontrolnie gazem, a potem spokojna interwenja....
Po tej całej chujni ze srowidem cała psiarnia powinna mieć przejebane. Nie przestrzegają orawa, opresyjni są to jebać ich i chuj. Tyle, rzekłem.
Janiol napisał/a:
To mi się podoba JEBAC policję!
A jak ci samochód zapierdolą to gdzie pójdziesz dziecko? na policje czy po "kolegów". Jebana Ameba
mmarekk napisał/a:
Podejrzewam że prędzej czy później ich znajdą, a ich rodziny będą poproszone o identyfikację zwłok
Taa, na Łotwie...
panar3 napisał/a:
Po tej całej ch*jni ze srowidem cała psiarnia powinna mieć przej***ne. Nie przestrzegają orawa, opresyjni są to j***ć ich i ch*j. Tyle, rzekłem.
wstawaj! zesrałeś się...
FeeGiee napisał/a:
A jak ci samochód zapierdolą to gdzie pójdziesz dziecko? na policje czy po "kolegów". Jebana Ameba
Pójść na policję po umorzonko? Pojebało? Szkoda tracić czasu, oni się mobilizuja jak coś się odjebie znajomkom / politykierom.
Ej czy tylko ja tak mam, ze to całe bydło które pisze i nawołuje do "jebania policji" to jest ta cała patologia co do 3ciej nad ranem napierdala piwerka przed blokiem i zeby to było cicho, to oni piłują mordy i rzucają butelkami w bloki, a jak juz jakiś sąsiad sie wkurwi bo ma do roboty na 8smą, to wezwie policje, a te jebane bydło jest obrazone ze im Policja nie daję sie bawić XD jak ja was kurwy nienawidze, murzynów tez nie lubie ale z nimi sie nigdy nie spotkałem, jestescie Poliskimi murzynami, SCIERWA.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów