Latarnia zaliczona, + 50pkt, barierka zniszczona +20, ładny wślizg + 30, możesz przejść na nowy poziom...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Latarnia zaliczona, + 50pkt, barierka zniszczona +20, ładny wślizg + 30, możesz przejść na nowy poziom...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie rozumiem ludzi co używają hamulca ręcznego jak stają...
ZRYJ_GRUZ_CYGANIE_ napisał/a:
Nie rozumiem ludzi co używają hamulca ręcznego jak stają...
A czego mają kurwa używać? Cegłę miał podłożyć? Na 99% zaciągnął ręczny, bo chciał wyjść z auta do tamtego gościa. Po to jest ta wajcha. Zresztą zrobisz prawko za 2-3 lata to cię nauczą.
Ja to widzę tak: Facet co ma zamontowaną kamerkę z nieznanych mi przyczyn jedzie bardzo powoli, widać z jaką prędkością mija go czarne auto, pewnie jakaś ekspresówka czy coś. Facet w czerwonym jechał prawym pasem i za późno się zorientował ,że przed nim ktoś prowadzi wycieczkę krajoznawczą i porusza się prędkością patrolową. Chciał go wyprzedzić ale prędkość + panujące warunki i krótki czas na podjęcie decyzji o manewrze za skutkował dzwonem w latarnie.
Up
Mam podobne wrażenia. Ale konkretnie było tak, że czerwony nie chciał zwalniać do tej haniebnej prędkości za którą autorowi należy się 100 czarnych chujów w mordę , więc szybko postanowił go wyprzedzić, manewr wykonał gwałtownie, bo miał na lewym pasie gościa ( srebrne auto ) któremu nie chciał za bardzo spowalniać jazdy. Generalnie na 95% wina debilokierowcy jadącego 20 km/h po autostradzie. Wszystkim mułom na drodzę życzę żeby przyjeli tak srogiego kutasa w dupsko żeby nie mogli usiąść ( przynajmniej za kółkiem ).
Mam podobne wrażenia. Ale konkretnie było tak, że czerwony nie chciał zwalniać do tej haniebnej prędkości za którą autorowi należy się 100 czarnych chujów w mordę , więc szybko postanowił go wyprzedzić, manewr wykonał gwałtownie, bo miał na lewym pasie gościa ( srebrne auto ) któremu nie chciał za bardzo spowalniać jazdy. Generalnie na 95% wina debilokierowcy jadącego 20 km/h po autostradzie. Wszystkim mułom na drodzę życzę żeby przyjeli tak srogiego kutasa w dupsko żeby nie mogli usiąść ( przynajmniej za kółkiem ).
Eleir napisał/a:
A czego mają kurwa używać? Cegłę miał podłożyć? Na 99% zaciągnął ręczny, bo chciał wyjść z auta do tamtego gościa. Po to jest ta wajcha. Zresztą zrobisz prawko za 2-3 lata to cię nauczą.
Co tak nerwowo? Może kolega tylko autmatami jezdził całe życie,to mu ręczny nie potrzebny.I stąd ciężkie zdziwienie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów