📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I śmiechom nie było końca. Jakie to świeże, odkrywcze i nieprzewidywalne.
@up
E tam smucisz, dobry numer i fajna reakcja laleczki bo niektóre pizdy to by sceny robiły od razu. Oczywiście film szybko się urwał więc mogła się jednak odezwać kobieca natura i gość dostał później liście.
E tam smucisz, dobry numer i fajna reakcja laleczki bo niektóre pizdy to by sceny robiły od razu. Oczywiście film szybko się urwał więc mogła się jednak odezwać kobieca natura i gość dostał później liście.
W tle słychać kozie szanty.
Już po nich. Brudni je zruchaja i zamorduja.
Już po nich. Brudni je zruchaja i zamorduja.
"Okin?"... zapytał kozojeb blondyny... odbiła kilka piłek od swojej pustej głowiny. Później dostała ciapatych kutasów wiele, ale liczy się tolerancja wy wredni skurwiele Miała fantazję i chęć świata poznawania, a później media pełne bałakania. Straszne araby zgwałciły młodą dziewice co dupy dawała i swoje cyce... Porządna ów dziewka była... jednak miała pizdę co się łajdaczyła... Wielki kutas takim pizdą i śmieci kupę co za gówno czarne i kasę sprzedają w łóżku dupę
Czyz to nie blokowisko w Berlinstanie?
Dziecko się rozpłakało bo myślało ,że matce czaszkę rozjebało, ahhh ta wyobraźnia.
W tle tradycyjna szwedzka muzyka.
Śmiech po żarcie odbywającym się jej kosztem i brak focha, albo kobieta idealna albo pod tą kiecką ma kutasa.
Szkoda, że nie złapała piłeczki cycami.
Naprawdę? Jajko rozbite na głowie? Co takie gówno robi na sadisticu?
Odpalcie muzykę bo coś mało komentarzy o tym skowycie brudasa na wieży
jebana blondzia pewnie już za koze robi dla tych ciapaków… niech kurwa ginie...
Też bym jej jako o głowę potłukł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów