18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
d................! 2013-10-06, 20:33
od 2001 roku nie mam i nie oglądam TV. Niczego nie będę płacił
Zgłoś
e................m 2013-10-06, 20:41
dNkN! napisał/a:

od 2001 roku nie mam i nie oglądam TV. Niczego nie będę płacił

czy tego chcesz czy nie i tak nas wydymają chyba ze ucieczka ...
Zgłoś
Arathnmor 2013-10-06, 20:41 2
Sami sobie wezmą o ile będzie jakieś źródło dochodu.
Zgłoś
Rob_24 2013-10-06, 20:49
No kurwa nie moge...
Zgłoś
Amraith 2013-10-06, 20:50
Max Kolonko chciał likwidować TVP polonia. A ja proponuje zlikwidować całe TVP
Zgłoś
McMenel 2013-10-06, 20:50
Oh ekspert się odezwał. Prawda jest taka iż od wielu lat TVP rąbie obywateli na kasę. Od czasu kiedy przekształcono ją w Spółkę z Ograniczoną Odpowiedzialnością. I jako taka musi podpisywać umowę na swoje świadczenia. A ktoś z was widział kiedyś umowę na dostarczenie sygnału TVP do waszego domu ?? Ja nie. Tak samo jak reszta społeczeństwa. Żaden rząd z tym nic nie zrobił bo kto by chciał wkurzać pracowników TVP. Każdy rząd który przychodzi zmienia tylko prezesów na swoich a kadry już wiedzą że należy odpowiednio redagować programy pod nowego prezesa. I gwarantuję wam iż każda partia która wygra następne wybory parlamentarne nie zmieni niczego w tym zakresie niezależnie od obietnic.
Zgłoś
RockyWood 2013-10-06, 21:00
@dNkN!
opłata auudiowizualna to nie abonament TV tylko podatek i będziesz go płacił od używania MEDIÓW czyli zalicza się nawet pierdolony zegarek.
Zgłoś
Krystiankupis 2013-10-06, 21:13
A za radio w samochodzie też się płaci? Zaraz będziemy odprowadzać podatek od każdego pierda, będziemy sobie wsadzać korki w dupe....
Zgłoś
W................a 2013-10-06, 22:02 1
to jak zaczniesz wkłądac sobie korki w dupe by niepłacić za pierdy podatku to opodatkuja korki wie tak czy siak zapłacisz
Zgłoś
ProVVe 2013-10-06, 22:03
Pobierać będą (przynajmniej tak było w planach na początku) razem z rachunkiem za prąd... Przykład prąd 320 + 20zł = 340zł.

Jeszcze trochę, a wjebią tak jak we Włoszech od każdego odbiornika działajacego lub nie. Np mam nową komórkę, a starej jeszcz nie opchnąłem to płace załóżmy 2 x 5zł... (mam jeszcze tv, jakies starę radio i lapa...). Zapewne są ludzie co mają kilka tv w mieszkaniu i domu, a o odbiornikach radiowych czy komórkach nawet nie wspomnę...

Wracając do filmu... Ja nie oglądam tego tałatajstwa i powinni to usunąć w pizdu... W 2011 liczba gospodarstw domowych w Polsce wynosiła 13.572.000 x 20zł = 271.440.000zł x 12 = 3.257.280.000 i chuje jeszcze z reklam chcą ciągnąć...

Za tą kasę powinni nam rowy lizać i zrobić telewizję na życzenie... O światowych premierach nie wspomnę...
Zgłoś
j................1 2013-10-06, 22:07
już zapłacę...słucham tego jebanego radio kilka godzin dziennie i z tego ponad połowa to reklamy w większośći na srake albo na prostatę i potencje...
telewizje mogą wogóle wyłączyć i tak same ścierwo leci, słuchać w kółko o smoleńsku to kurwicy można dostać, unikam od pewnego czasu oglądania telewizji...
pierdole tą całą jebaną bandę złodzieii, już skurwysyny nie mają skąd kasy brać,
koleś w filmiku ma rację, nie mają prawa brać za to pieniądze...
Zgłoś
RockyWood 2013-10-06, 22:53
@up ale po co tyle nerwów? no faktycznie nie mają prawa ale już od przyszłego roku takie prawo będzie obowiązywać więc...

ja nie oglądam tv od ładnych 6 lat i jak czasem zobaczę co leci jak rodzice oglądają to nie wiem czy się śmiać czy płakać?
- w wiadomościach walka o stołki i smoleńsk + która partia ma jakie poparcie i nadal tak jak kiedyś mówią tylko o po i pis ew. sld psl czyli lewaki albo komuniści. super. Nie może też zabraknąć najważniejszych informacji z USA. O gospodarce w Polsce już nie mówią - pewnie wolą nie wkurwiać elektoratu.
- film? kolejna powtórka - Terminatory itp. itd. a na święta pewnie będzie (obowiązkowo) Kewin...
- rozrywka? teleturnieje tandetnie skopiowane z usa, mam talent w którym wygrywają tylko śpiewacy, chujnia.
- seriale? tylko o nowobogackich dzieciach miliarderów i ich perypetie i jak zawsze Hans Kloss, 4-rej pancerni
- kultura? prawie zero
- coś dla dzieci? ano podobno wieczorynkę zlikwidowali..

zresztą w sumie to nie wiem - większość tylko podejrzewam bo cóż może być nowego w tej tępej telewizji...

A! no i oczywiście nie obędzie się w tv bez reklam - wczoraj PRÓBOWAŁEM oglądać film "2013" ale nie... kurwa po drugiej przerwie na reklamy podziękowałem. bite 15 minut reklam i po 2x te same - jak można w taki sposób film oglądać to ja nie wiem.
Zgłoś
mineten 2013-10-07, 15:19
Jak coś jest państwowe to nie może być dobre. Dziwne że każda komercyjna telewizja utrzyma się z samych reklam i jeszcze dobrze na tym zarobi a nasza cudowna publiczna telewizja chce wyrwać 3 miliardy rocznie od obywateli i dalej puszczać reklamy. A wiecie dlaczego ? Bo w komercyjnej telewizji personel jest 3x mniejszy od tego z publicznej, tam nie potrzeba dyrektora do spraw dyrektorów i nikt nie tworzy niepotrzebnych stanowisk bo by na tym jego firma traciła. A w TVP to co ich to obchodzi zrobią jak najwięcej niepotrzebnych stanowisk żeby obsadzić je rodziną i znajomymi bo co ich to obchodzi przecież oni na tym nie tracą bo państwo płaci zresztą tak jest z każdą państwową spółką.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem