@up ale po co tyle nerwów? no faktycznie nie mają prawa ale już od przyszłego roku takie prawo będzie obowiązywać
więc...
ja nie oglądam tv od ładnych 6 lat i jak czasem zobaczę co leci jak rodzice oglądają to nie wiem czy się śmiać czy płakać?
- w wiadomościach walka o stołki i smoleńsk + która partia ma jakie poparcie i nadal tak jak kiedyś mówią tylko o po i pis ew. sld psl czyli lewaki albo komuniści. super. Nie może też zabraknąć najważniejszych informacji z USA. O gospodarce w Polsce już nie mówią - pewnie wolą nie wkurwiać elektoratu.
- film? kolejna powtórka - Terminatory itp. itd. a na święta pewnie będzie (obowiązkowo) Kewin...
- rozrywka? teleturnieje tandetnie skopiowane z usa, mam talent w którym wygrywają tylko śpiewacy, chujnia.
- seriale? tylko o nowobogackich dzieciach miliarderów i ich perypetie i jak zawsze Hans Kloss, 4-rej pancerni
- kultura? prawie zero
- coś dla dzieci? ano podobno wieczorynkę zlikwidowali..
zresztą w sumie to nie wiem - większość tylko podejrzewam bo cóż może być nowego w tej tępej telewizji...
A! no i oczywiście nie obędzie się w tv bez reklam - wczoraj PRÓBOWAŁEM oglądać film "2013" ale nie... kurwa po drugiej przerwie na reklamy podziękowałem. bite 15 minut reklam i po 2x te same - jak można w taki sposób film oglądać to ja nie wiem.