📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Coś ją w plecy ugryzło ?
Sadło zadziałało jak zbroja i pocisk tylko ją rozjuszył
Ja pi3rdole XXI wiek i jeszcze się używa broni prochowej, co za pi3rdolone troglotyctwo. rozumiem pierdolnąć s ładunku energetycznego żeby w chooj stopić wszystko ale biednym śmietnikowym ołowiem . ? Trzeba być śmieciem żeby jeszcze tego używać jak małpy patyka czy kamloto głaza.
Jak się wysyła łebka co robi dopiero praktyki to zawsze coś się spierdoli
@FulTun:
Wstawaj, zesrałaś się, i uważaj żeby twój wodnisty kał nie zalał ci pistoletu plazmowego pod lóżkiem.
Wstawaj, zesrałaś się, i uważaj żeby twój wodnisty kał nie zalał ci pistoletu plazmowego pod lóżkiem.
Kozłastopa napisał/a:
@:
Plazmowy a raczej indukto szyno magnetyczny szyny morfologicznej się laduje. A tak w nawiasie - Jest XXI wiek i chyba batereryjko nie nadązasz.
Kruche te życie az strach chodzić po mieście.
Cytat:
Duczki1234 napisał/a:
Coś ją w plecy ugryzło ?
Yolanda napisał/a:
Sranie ją złapało.
Zgięcia łapią, nie dość że diler z chaty się spóźnia, to jeszcze do niej strzelają.
Jebane zgięcia, Jebana heroina, Jebana strzelanina 😂
Jest tu jakiś ekspert? O chuj mu chodzi? Czy to po prostu jakiś zjeb?
Clistwood napisał/a:
Jak się wysyła łebka co robi dopiero praktyki to zawsze coś się spierdoli
"L" mógł sobie przykleić na kask
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów