18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Zamach w Tunezji
scoobiedoobiedooya • 2015-03-18, 21:41
niezalezna.pl/65219-zamach-w-tunezji-wsrod-ofiar-polacy

Wszędzie "terroryści", "terroryści" i "terroryści", a już "niewierni" tracą życie "z ręki Allaha". W tym siedmiu Polaków. Dwa fakty które utwierdzają mnie w przekonaniu że zamachowcy kierowali się motywami religijnymi to to że stało się to w kraju muzułmańskim i większość ofiar (jak nie wszystkie) to "niewierni".

A pomyśleć że chciałem lecieć do Tunezji

RUCH NARODOWY <3

Cytat:

Murzynek Bambo w Afryce mieszka,
Czarną ma skórę ten nasz koleżka.

Zgłoś
T................h 2015-03-19, 20:04
Jednak jeden Polak. a juz straszyli żałobą narodową, nie wiadomo po jaki chuj.
Zgłoś
e................y 2015-03-20, 7:00
scoobiedoobiedooya napisał/a:

Dwa fakty które utwierdzają mnie w przekonaniu że zamachowcy kierowali się motywami religijnymi to to że stało się to w kraju muzułmańskim i większość ofiar (jak nie wszystkie) to "niewierni".

Nawet poprawnych wniosków nie umiesz wyciągnąć, ale nie dziwi mnie to w sumie, bo jesteś spierdoliną jakich mało.
Zgłoś
K................n 2015-03-20, 10:13
Do Tunezji chciałeś lecieć? W last'cie za 600zł? Biedak...
Zgłoś
T................h 2015-03-20, 20:05
Jest tyle pięknych zakątków niedaleko nas np. Karpaty, Bukowina Południowa w Rumunii, Alpy Julijskie na pograniczu włosko-słoweńskim, wybrzeże morza Czarnego, ale bolacy muszą do północnej Afryki, bo to takie modne i fajne. Chuj im w dupe, cwaniakom last minute all inclusive.
Zgłoś
scoobiedoobiedooya 2015-03-20, 22:14
Boli was że ktoś ma własne zdanie mentalne gimbusy

RUCH NARODOWY <3

Cytat:

Murzynek Bambo w Afryce mieszka,
Czarną ma skórę ten nasz koleżka.

Zgłoś
T................h 2015-03-21, 6:46
scoobiedoobiedooya napisał/a:

Boli was że ktoś ma własne zdanie mentalne gimbusy

Ktoś na pewno ma własne zdanie, tylko na pewno nie ci którzy jeźdzą na wakacje do północnej Afryki.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów