📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa, na wyspie gdzie wysyłali skazańców, nie ma ani jednego, który by ją wysłał z powrotem do kuchni?
Znam to. To sie chyba nazywa depresja maniakalna. Mialem taka zone. codziennie po slubie mnie bila. po 6 miesiacach wyskoczylem z walizka przez okno. bo mnie zamykala. prace tez wczesniej stracilem, bo mi dzwonila ciagle zazdrosna i nie wytrzymalem. to mozna leczyc. ona sie wyleczyla i teraz ma normalne zycie.
bloodwar napisał/a:
Nic w tej restauracji nie należy do pracowników, wszystko za to jest ubezpieczone a oni nie mają wpisane w obowiązki pracownicze ochrony budynku to jaką mają motywację żeby tego bronić? A po dotknięciu tej pani by mogli dodatkowo zostać oskarżeni o napaść/molestowanie, wyrzuceni z pracy i duże odszkodowanie dla naćpanego dzieciaka
Poza "obowiązkami" jest jeszcze najzwyklejsza ludzka przywoitość (czy może już jej nie ma w tych spierdolonych czasach?) która nakazuje podejść do takiej idiotki i ją spacyfikować a nie chować się po kątach jak ostatni dupek.
Zapomniała, ze nie jest czarna ani muzlemska, wiec dojebią jej taką grzywne, że spokornieje na lata
ellsworth napisał/a:
Poza "obowiązkami" jest jeszcze najzwyklejsza ludzka przywoitość (czy może już jej nie ma w tych spierdolonych czasach?) która nakazuje podejść do takiej idiotki i ją spacyfikować a nie chować się po kątach jak ostatni dupek.
A kto ci zapłaci za tą "ludzką przyzwoitość", hm ?
Brak użycia "pały" w czas....skutki na załączonym filmie powyżej....
@xavenue dałeś się bić żonie przez pół roku?
conderus napisał/a:
A kto ci zapłaci za tą "ludzką przyzwoitość", hm ?
Aha. To ty z tych co palcem nie kiwnął jak nikt ci za to nie zapłaci. Ludzie z taką postawą są całe życie biedni...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów