Gdzieś w Australii dziewczę dostało k🤬icy macicy
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wytrzeźwieje będzie płacić...
@up
Coś czuje że tatuś będzie płacić..
e................l
2018-05-12, 8:59
jest kobietą, a kobiety zawsze mają rację
Zamiast podejść ją złapać za fraki albo chociaż zaj🤬 przez łeb żeby się ocknęła i nie zniszczyła pół lokalu to nieee, lepiej stać i nagrywać. Co za czasy.
Bez kitu dlaczego nikt jej nie ogarnął?
Grze
2018-05-12, 11:25
Czemu nikt jej nie przyp🤬olil???
Naćpana alkoholem do tego bezstresowe wychowanie i od razu gen nieśmiertelności się włącza
Powinna tam czyścić kible przez następne parę miesięcy
Nic w tej restauracji nie należy do pracowników, wszystko za to jest ubezpieczone a oni nie mają wpisane w obowiązki pracownicze ochrony budynku to jaką mają motywację żeby tego bronić? A po dotknięciu tej pani by mogli dodatkowo zostać oskarżeni o napaść/molestowanie, wyrzuceni z pracy i duże odszkodowanie dla naćpanego dzieciaka
Fejk. Tam wszystko jest do góry nogami.
To nie k🤬ica do debilizm .Znam się jestem ekspertem .ps . Blądi
k................3
2018-05-13, 0:37
nikt normalny nie stoluje sie w takich spelunach
Powinien podejść ktoś i wyj🤬 szmacie w głupi ryj, a na koniec wyr🤬ać ją brutalnie w dupę bez wazeliny. Niech k🤬isko wie gdzie jej miejsce.
Baba bez bolca dostaje p🤬lca.