📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@up
autentyczne jak dziewictwo kozy w muzułmańskiej zagrodzie. koleś w loczkach chyba za mało czasu w internecie spędza.
autentyczne jak dziewictwo kozy w muzułmańskiej zagrodzie. koleś w loczkach chyba za mało czasu w internecie spędza.
Cytat:
akurat to mi sie podobalo. nie chamskie, a fajnie zobaczyc jak ktos robi dla ludzi z mozgu gowno. piwo
W jakim to do kurwy nędzy jest języku napisane? Składnia trochę białoruska, ale tam przecież używają cyrylicy.
Cmxku napisał/a:
akurat to mi sie podobalo. nie chamskie, a fajnie zobaczyc jak ktos robi dla ludzi z mozgu gowno. piwo
Co Ty kurwa z Suwałk jestes?
Cmxku napisał/a:
jak ktos robi dla ludzi z mozgu gowno
wut?
numer z pizza byl chyba try;iard lattemu. i to nawet tutaj. albo na kwejku srejku. chybajuz jestem tak wyrafinowanym znawca internetow, ze nic mnie nie zaskoczy.
racja! 11.40 to z 2x mcmuffin wieprzowy deLuxe..
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów