📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
akurat to mi sie podobalo. nie chamskie, a fajnie zobaczyc jak ktos robi dla ludzi z mozgu gowno. piwo
McDonald powinien to rozważyć, zawsze zmniejszy się bezrobocie u ludzi po nikomu nieprzydatnym kierunku studiów
jaaaa... kozak
"ja bym chcial 2 cheeseburgery... cos nie dziala" hahaha
"ja bym chcial 2 cheeseburgery... cos nie dziala" hahaha
Byłem świadkiem takiej akcji jak jeszcze Youtube nie znałem Ale super, że ktoś to nagrał
20 lat temu ćwiczyliśmy to z pączkami z piekarni miny ludzi bezcenne
Z tego co słyszałem to tego typu akcję robi się w tłusty czwartek Piwerko za wykonanie !
Fejk.
Za 2x duże frytki i 2x cheesburger z kuponu zapłaciłby 10 zł 70 gr, a nie 11 zł 40 gr.
Pozdrawiam ;P
Za 2x duże frytki i 2x cheesburger z kuponu zapłaciłby 10 zł 70 gr, a nie 11 zł 40 gr.
Pozdrawiam ;P
W końcu coś nowego na tym polskim YT.
Nowe to to bylo jakies 10-15 lat temu... z pizza najczesciej..
Nowe to to bylo jakies 10-15 lat temu... z pizza najczesciej..
@@up dostawa do tramwaju +1zł wszystko autentyczne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów