📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Co to za kaszaloty do kurwy, teraz jakaś moda na paskudne tluste murzynskie dupy?
"Taka kara może okazać się skuteczniejszą metodą na walke z piratami drogowymi."
Flodzia - nie śmiałbym się, ciebie też to dotyczy.
Flodzia - nie śmiałbym się, ciebie też to dotyczy.
Ale trzeba być jebanym spermiarzem, żeby dać się tak upokorzyć ̶k̶o̶b̶i̶e̶c̶i̶e̶.
Edit: wyrobowi kobietopodobnemu
Edit: wyrobowi kobietopodobnemu
pomyślałam- albo one, albo koksy za kamerą, taki miał wybór. Za takie coś bym i tak je zajebala
perun14 napisał/a:
Co to za kaszaloty do kurwy, teraz jakaś moda na paskudne tluste murzynskie dupy?
Im ktoś głupszy, tym bardziej wielką tłustą dupę kojarzy z czymś dobrym.
To taki atawizm. Zwłaszcza biorąc pod uwagę cenną lekcję z filmu Walka o ogień.
No to już wiesz, dlaczego Murzyni....
jak bym ubrał takie buty u siebie na wsi to by powiedzieli że debil i pedał xd
pie3rdolicie, dziewczyny zadbały o chłopaka, sporo czułości w wpierdol i upodlenie włożyły, tyle, że niejeden z was takiej nie zaznał piwniczaki..
piterpiotrek napisał/a:
jak bym ubrał takie buty u siebie na wsi to by powiedzieli że debil i pedał xd
Jakby zobaczyli cenę.To by dodali że pierdolnięty.
Założę się, że jeszcze im za tą „przyjemność” zapłacił
Normalny,zdrowy zboczeniec.
A na koniec jeszcze se zwalił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów