📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
-Skacz na główkę!
-Ale tu jest płytko!
-Nie, głęboko, dasz radę!
-Ale ja nie umiem pływać!
-To założ buty, będziesz chodził po dnie!
-Ale tu jest płytko!
-Nie, głęboko, dasz radę!
-Ale ja nie umiem pływać!
-To założ buty, będziesz chodził po dnie!
Ci co wyławiają są bez butów więc żadne tam szkła. Z butami nie jest się w stanie płynąć w poziomie, w pionie dużo ciężej jest się utrzymać, musieli machać nogami jak pjbani żeby głowa była nad taflą wody. Zmęczenie, skurcze i wuala.
Jednak selekcja naturalna istnieje. Ja w miarę nie młody nie stary nawet jak się upije to boję się wypływać tam gdzie istnieje ryzyko że nie wrócę.
Gdyby to nauka ich wciągnęła, to nic złego by się nie stało
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
I jak zwykle zero info, nie wierzę, że nie było żadnego... a chciałby się człowiek dowiedzieć więcej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów