18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Summer Michelle Hansen, pedagog szkolny, została oskarżona o utrzymywanie intymnych stosunków z piątką uczniów - donosi serwis Huffingtonpost. Kobiecie grozi 13 lat więzienia.

Ofiarami nauczycielki byli nieletni chłopcy, uczniowie kalifornijskiej szkoły, gdzie Hansen uczyła. Policja zarzuca jej aż 16 przestępstw. Miała odbyć stosunek seksualny z nieletnim, dopuścić się tzw. innej czynności seksualnej (Summer preferowała seks oralny), oraz wysyłać nieprzyzwoite treści i zdjęcia swoim podopiecznym.

Obsceniczne zachowanie nauczycielki trwało od maja 2012 do maja tego roku. Pedagog robiła to z uczniami w sali lekcyjnej, w pomieszczeniu gospodarczym w szkole, w jej samochodzie stojącym na parkingu w okolicach miejsca zamieszkania jednej z ofiar oraz w domu jednego z uczniów.

Jeden z chłopaków zeznał na policji, że kobieta wysyłała mu nieprzyzwoite sms-y sugerujące chęć nawiązania kontaktu seksualnego. Innemu oferowała seks jako nagrodę za dobrą grę w baseball. Adwokat nauczycielki utrzymuje, że jest ona niewinna, a jej telefon został zhakowany.

Śledztwo rozpoczęło się w czerwcu, po tym jak na policję zgłosił się nastolatek, który przyznał się do stosunków seksualnych z nauczycielką. Mając 18 lat i zaraz po ukończeniu szkoły Hansen wysłała mu seks-wiadomość oraz swoje zdjęcia w samej bieliźnie, zachęcając do intymnego spotkania. Wyznał też, że dwóch innych uczniów miało podobne doświadczenia. Jeśli to okaże się prawdą, kobieta może trafić do więzienia na 13 lat.

Taa, "Ofiary" na 100% ucierpiały na tym zdarzeniu
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pete-G 2013-08-17, 15:34 19
Ameryka, nigdy jej nie zrozumiem. Nauczycielka atrakcyjna daje dupy uczniom a ci lecą na policję. Pojebani ci uczniowie.
"Dają? Bierz Biją? Uciekaj"
Zgłoś
LoperPL 2013-08-17, 16:02 7
Zgłoś
Crossblade 2013-08-17, 16:05 8
preferowała seks oralny...skarb a nie nauczyciel...którys z Yankesów pewnie jest pedałem i wolał pana z WueFu i dlatego strzelił z dupy na kobiecine :/
Zgłoś
Sith_ACiD 2013-08-17, 16:29 2
To żeście zdjęcia wrzucili...
Ja dziękuję za takiego kotleta :/
Zgłoś
GND3321 2013-08-17, 16:29 1
kawał chłopa z niej, ale patrząc na nią to rzeczywiście byli ofiarami, współczuję...

Żartowałem, dlaczego mnie nie uczyła, zazdroszczę skurwysynom :\
Zgłoś
brylant1412 2013-08-17, 16:36 6
chujom bym kutesy obciął bo po co im jak podpierdalają że ruchali
Zgłoś
Splitowsky 2013-08-17, 16:38 2
Tyle nauczycielek nimfomanek i żadna mi sie nie trafila. Fuck.
Zgłoś
lodowaty 2013-08-17, 16:40 5
" Ofiarami nauczycielki ... "

Ofiarami powiadasz ?
Zgłoś
S................e 2013-08-17, 16:54 22
Marzenie z dzieciństwa każdego(oprócz homosiów) z nas prze ruchać nauczycielkę która się podobała
Jak można było zgłosić coś takiego co za pierdolony pedał to zrobił ja cię jebie i to nie zła dupa MILF z niej + CYCKI i to nie tuzinkowe jeszcze w dodatku i sama zachęcała do sexu wysyłała nagie fotki sms NO kurwa jego mać ja tu muszę jechać na ręcznym a tu laska sama się pchała na pałę a urazu psychicznego jakiego ten koleś dozna to jedynie to że ją wjebał do więzienia i już więcej nie porucha takiej dupy tylko sam będzie ruchany Fucking Gaaaay i powinien zostać powieszony za jaja jebana pizda i tyle
TAKA DUPA i się sama pchała do łóżka no kurwa

Trzeba honorowo sobie na nią fapnąć
Zgłoś
dudidudi 2013-08-17, 16:55 6
dobry milf. co za kurwa zjeb konfident.
Zgłoś
przemas1234 2013-08-17, 17:14 2
ładny zjeb zamiast sobie ją fajnie dupić to poleciał z płaczem że pani go do tyka ,co za kurwa miękki paluch .

zamiast fajnie ją sobie dupić to poleciał kablowac jaki kurwa miękki wacek
Zgłoś
MaczoJuh 2013-08-17, 17:20
hah, a juz myslalem, ze cos ze mna nie tak, kiedy fapalem 'pamieciowy' do nauczycielek U mnie w gimbazie (czyli juz przeszlo 4 lata) - byla podobna sytuacja... tyle , ze kazdy o tym wiedzial Niestety jeden z uczniow poskarzyl sie wychowaczyni, ze pani XX nie chce sie z nim bzykac haha...
Zgłoś
TomaZ93 2013-08-17, 17:33 1
Debile zeznawali,ja bym ją jeszcze chronił!
Zgłoś
Bodziosowy111 2013-08-17, 17:37
OFIARY ;D
Zgłoś
thez 2013-08-17, 17:40
Tyle dodam, że to że ona preferowała sex oralny to nie musi oznaczać, że opierdalała im gały. Może to oni musieli zapierdalać za damski chuj i któryś się wnerwił.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem