18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Summer Michelle Hansen, pedagog szkolny, została oskarżona o utrzymywanie intymnych stosunków z piątką uczniów - donosi serwis Huffingtonpost. Kobiecie grozi 13 lat więzienia.

Ofiarami nauczycielki byli nieletni chłopcy, uczniowie kalifornijskiej szkoły, gdzie Hansen uczyła. Policja zarzuca jej aż 16 przestępstw. Miała odbyć stosunek seksualny z nieletnim, dopuścić się tzw. innej czynności seksualnej (Summer preferowała seks oralny), oraz wysyłać nieprzyzwoite treści i zdjęcia swoim podopiecznym.

Obsceniczne zachowanie nauczycielki trwało od maja 2012 do maja tego roku. Pedagog robiła to z uczniami w sali lekcyjnej, w pomieszczeniu gospodarczym w szkole, w jej samochodzie stojącym na parkingu w okolicach miejsca zamieszkania jednej z ofiar oraz w domu jednego z uczniów.

Jeden z chłopaków zeznał na policji, że kobieta wysyłała mu nieprzyzwoite sms-y sugerujące chęć nawiązania kontaktu seksualnego. Innemu oferowała seks jako nagrodę za dobrą grę w baseball. Adwokat nauczycielki utrzymuje, że jest ona niewinna, a jej telefon został zhakowany.

Śledztwo rozpoczęło się w czerwcu, po tym jak na policję zgłosił się nastolatek, który przyznał się do stosunków seksualnych z nauczycielką. Mając 18 lat i zaraz po ukończeniu szkoły Hansen wysłała mu seks-wiadomość oraz swoje zdjęcia w samej bieliźnie, zachęcając do intymnego spotkania. Wyznał też, że dwóch innych uczniów miało podobne doświadczenia. Jeśli to okaże się prawdą, kobieta może trafić do więzienia na 13 lat.

Taa, "Ofiary" na 100% ucierpiały na tym zdarzeniu
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
miszcz310 2013-08-17, 10:47 91
Pytanie tylko jak ona faktycznie wyglądała, bo mogła narobić im traumy na całe życie, albo zapewnić najlepsze wspomnienienia ze szkoły...
Zgłoś
mare30ks 2013-08-17, 10:59
no wlasnie, szkodaze nie ma fotek
chyba w kazdej szkole jest jakas nauczycielka ktora w myslach kazdy uczniak obracal do utraty tchu, tutaj moze sie ziscilo ich mazenie. niektorzy pewnie mogli specjalnie nie zdawac zeby dluzej zostac w szkole
Zgłoś
Upalony 2013-08-17, 11:24 32
Tak wygląda
Zgłoś
Martinezd 2013-08-17, 11:24 2
Cytat:

szkodaze nie ma fotek

Proszę bardzo

Reszta:
everyjoe.com/2013/08/13/entertainment/summer-michelle-hansen-photos-te...
Zgłoś
ee 2013-08-17, 11:26 42
oto zdjęcia
everyjoe.com/2013/08/13/entertainment/summer-michelle-hansen-photos-te...
poza ostatnim stwierdzam, że nie jest źle.
Jakiś głupi konfident zepsuł im zabawę, przecież prawie każdy chłopak w wieku 13 lat marzy już o sexie i pewnie tak było tym razem. Przecież osoba w wieku 13 lat umie już odmawiać., siłą ich do samochodu nie zaciągnęła.

Ale ona też głupia sraka że myślała, że się nie wyda.
Zgłoś
b................z 2013-08-17, 11:28 202
A ja kurwa na tacę dawałem, paciorek codziennie odmawiałem prosząc żeby mi się takie coś przytrafiło i ni chuja. Mają farta jebani...
Zgłoś
Mlody955 2013-08-17, 11:43 64
W dupie się im poprzewracało...MILF chce się jebać a oni na policje idą...Ameryka to kraj idiotów...blondyneczke z takim biustem to bym brał ile wlezie, pewnie bym jeszcz elepsze oceny miał. POJEBANI LUDZIE
Zgłoś
Ibiki 2013-08-17, 11:43 4
@up

Nie trzeba było dawać na tace tylko na zachrystii ;P
Zgłoś
J................S 2013-08-17, 11:48 57
czemu ja nie miałem takich napalonych nauczycielek
Zgłoś
le_Roi_des_fous 2013-08-17, 13:04 36
Cytat:

Innemu oferowała seks jako nagrodę za dobrą grę w baseball

To się dopiero nazywa motywowanie uczniów.
Zgłoś
adsl 2013-08-17, 13:47 49
Pewnie jakiś pedał podpierdolił z zazdrości, że go nauczyciel nie chce wydymać.
Zgłoś
MrSzczuru 2013-08-17, 14:00 6
jak patrze na te zdjęcia to myślę że worek na głowę i za ojczyznę swoją drogą to każdego
chłopaka sex z nauczycielką to marzenie
Zgłoś
tabaraba 2013-08-17, 14:02
że też za moich czasów takich nie było ;(
Zgłoś
~Velture 2013-08-17, 14:04 10
Kurwa jakby wszystkie nauczycielki tak motywowały to w całym kraju nie byłoby ucznia ,który nie zdał. Dodatkowo zmniejszyłoby to ilość pedalstwa jakby dobrze gałe opierdoliła to by woleli dziewczyny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem