no i sie pościgali
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Patrz w lusterko, sprawdź dwa razy. Rajdowcy są wszędzie.
Ja nikomu nie życzę, ale ja oglądam wyścigi, tylko ze względu na wypadki.
Czym i w jakim celu sypią coś białego na droge?
@Gonzo18
Sypią piasek lub coś piaskopodobnego. Ważne, żeby to coś było niepalne. Sypią po to, żeby ewentualne płyny i paliwo, które może wyciekać z uszkodzonego samochodu wsiąkało w ten proszek, a nie rozpierdalało się po całej drodze. Taki wilgotny piasek jest też łatwiej później zebrać niż rozlany płyn.
Sypią piasek lub coś piaskopodobnego. Ważne, żeby to coś było niepalne. Sypią po to, żeby ewentualne płyny i paliwo, które może wyciekać z uszkodzonego samochodu wsiąkało w ten proszek, a nie rozpierdalało się po całej drodze. Taki wilgotny piasek jest też łatwiej później zebrać niż rozlany płyn.
Gonzo12, amfą sypią
borisklinga napisał/a:
Gonzo12, amfą sypią
Czystą amfą mogliby co najwyżej polewać. To, co sobie kupiłeś na przerwie pod gimnazjum to siarczan amfetaminy i nim można śmiało sypać, więc bądź precyzyjny, jeśli nadal chcesz być fajny.
Następny, co narkotyki tylko w CSI widział, a specjalista od wszystkiego jak Borewicz w PRLu
@NobliwyWojak Ten proszek to sorbent celulozowy, bardzo dobrze pochłania olej. Taki z ciebie ekspert, że wyprodukowałeś esej na temat piasku.
KULTYWATOR napisał/a:
@NobliwyWojak Ten proszek to sorbent celulozowy, bardzo dobrze pochłania olej. Taki z ciebie ekspert, że wyprodukowałeś esej na temat piasku.
Jakbyś nie chciał na siłę mi udowodnić gafy, której nie popełniłem, to byś ćwierćinteligencie zauważył, że dodałem 'albo coś piaskopodobnego'. Zarówno środek przez ciebie wymieniony, jak i piasek spełniają dokładnie kurwa taką samą rolę.
A jeśli dalej uważasz się za eksperta, że piasku się do tego nie stosuje, to przeglądnij sobie Sadola maksymalnie kilka stron wstecz i znajdź odpowiedni temat. Podpowiadam, że zorientujesz się po tytule - tylko żebyś kurwa 'sorbent celulozowy' w wyszukiwarkę nie wpisał...
A swoją drogą, to ciekawi mnie po czym cepie poznałeś na tym filmiku, że to akurat sorbent, a nie piasek lub inny związek, których jest trochę. Wyniuchałeś to przez matrycę monitora?
Jakbym widział Pietrowa pod koniec sezonu 2010/2011
NobliwyWojak napisał/a:
Czystą amfą mogliby co najwyżej polewać. To, co sobie kupiłeś na przerwie pod gimnazjum to siarczan amfetaminy i nim można śmiało sypać, więc bądź precyzyjny, jeśli nadal chcesz być fajny.
Taaa, a marihuane robi sie z konopii
Circuit Park Zandvoort w Zandvoort w Holandii. Naprawdę fajny tor, co 2 tygodnie jest jakaś konkretna impreza. Polecam Italia Zandvoort- pokaz i wyścigi wszystkich włoskich samochodów - Ferrari, Maseratti, Alfa Romeo, Lamborghini. Za 40 Euro można przejechać się po torze jako pasażer z kierowcą nowym Ferrari a za jedyne 300 Euro można samemu zasiąść za kierownicą takiego auta i pośmigać po torze info o imprezach na circuit-zandvoort.nl/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów