📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Hmm ..
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hmm patrząc na to wyro, przypomniała mi się ta blond laska z filmu o fantazjach, która chciała się dymać w kościele
Z jednej strony spoko, kawał chaty. Ale z drugiej, na ogrzewanie tego idzie kasy od zajebania... a poza tym to łóżko na ołtarzu jest o tyle chujowe, że rano chcąc z niego wyjść, kładzie się gołą stopę na zimny kamień. Lepiej już w tym łóżku pokazanym na ostatnim zdjęciu spać.
koło kościołów już są luksusowe posiadłości - nazywają się plebaniami.
Cytat:
"rozpierdala taki podejście do kościoła" to proszę spójrz na pasek adresu. Dziękuję dobranoc.
Nie widzę, żeby w adresie było www.napierdalamy.na.kosciol.pl, może od fapowania na oczka się rzuciło acro-sacro-nekro-ateo-satano-neonapinaczu?
@kicolek - to chyba nie jest strona dla Ciebie, wracaj na demoty ;/
dlugi - piwo
dlugi - piwo
O, wreszcie by się na coś przydały te wielkie budynki.
gdzieś w krakowie jest knajpa zrobiona z kaplicy. bardzo klimatyczna :]
bałbym się w takim mieszkać ; o
zajebisty ołtarz ;D
no bez kitu, tylko te kolorowe szkielka powypierdalac z okien i tak to ja rozumiem
michal-tl napisał/a:
@kicolek - to chyba nie jest strona dla Ciebie, wracaj na demoty ;/
dlugi - piwo
Jestem tu dłużej od Ciebie, więc jak co to Ty możesz wypierdalać gościu.
A poza tym jakbyś umiał czytać ze zrozumieniem to zauważyłbyś, że nie bronię KK, tylko potępiam idiotów, którzy myślą, że ideą sadistic jest bezkompromisowe napierdalanie na religię, czy inne drażliwe tematy.
W Dublinie jest ekskluziw restaurant/pub przerobione z kościoła, ceny też są kościelnie wysokie, chyba na tace doliczają do piwa
to się poliglota znalezł ... pomyliłem adresy? to że sadistic powoli robi się na wzór 4chan to inna para kaloszy
ale jak mi wiadomo nazwy zaczynający się na sad... to
sadysta - człowiek doznający przyjemności w znęcaniu się nad innymi lub nad zwierzętami
sadystyczny - bestialski, brutalny, zdziwaczały, zwyrodniały
sadyzm - skłonność do znęcania się nad innymi, zadowolenie z zadawanego innym cierpienia
zatem w żadnym z tych reguł nie widzę słowa kościół - religia, nie widzę też zależności miedzy nazwa strony a jej tematami które sam tam prowadzone ...
a obrażać to sobie możesz jeden z drugim matkę bo jak wielu zresztą pokazuje to są cwani przez internet, a są zapyziałymi tępymi chujami grającymi w cudowne gry na ich zajebistym sprzęcie
wyjdź na pole pobiegaj odpręż się poczuj troche świata i nie spinaj się bo i tak dlamnie jesteś tylko pustym ogniwem w ewolucji.
amen
wracaj do tematu wszystko ma swoje miejsce w szyku zatem nie podoba mi się to!
ale jak mi wiadomo nazwy zaczynający się na sad... to
sadysta - człowiek doznający przyjemności w znęcaniu się nad innymi lub nad zwierzętami
sadystyczny - bestialski, brutalny, zdziwaczały, zwyrodniały
sadyzm - skłonność do znęcania się nad innymi, zadowolenie z zadawanego innym cierpienia
zatem w żadnym z tych reguł nie widzę słowa kościół - religia, nie widzę też zależności miedzy nazwa strony a jej tematami które sam tam prowadzone ...
a obrażać to sobie możesz jeden z drugim matkę bo jak wielu zresztą pokazuje to są cwani przez internet, a są zapyziałymi tępymi chujami grającymi w cudowne gry na ich zajebistym sprzęcie
wyjdź na pole pobiegaj odpręż się poczuj troche świata i nie spinaj się bo i tak dlamnie jesteś tylko pustym ogniwem w ewolucji.
amen
wracaj do tematu wszystko ma swoje miejsce w szyku zatem nie podoba mi się to!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów