📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Din napisał/a:
Filmik bez głosu i kiepska jakość, ale widać że większość ludzi która coś taszczy to czarni.
Anarchy in the UK !
drevnikocur napisał/a:
dlaczego niektórzy stosują: Anglia zamiast Wielka Brytania, to tak samo jakby mówić/pisać Bawaria zamiast Niemcy,
A co to kurwa za różnica ? Anglia jest krócej.
Okiem mojego kumpla mieszkajacego na wyspach :
W miejscowych wiadomosciach caly czas jest reportarz z Manchesteru w ktorym imprreza z minuty na minute wydaje sie rozkrecac. Jakby nas tam brakowalo pojechalismy dzisiaj z chlopakami do Galerii Sztuki i opuszczalismy miasto ok 16 kiedy na Picadiily gardens (byles tam) zebralo sie kilkanascie wozow z polcja ubrana na zamieszki. W chwili obecnej wychodzi na to ze na samym placu jest ponad 1000 gowniazerii wszelakiego rodzaju. Komunikacje maja lepsza niz policja i od czasu do czasu przenosza sie na pobliskie ulice pladrujac i palac kolejne miejsca. Z komentarzy i filmow z wczoraj (Birmingham, Bristol, Londyn) wychodzi na to ze policja nie robi nic zeby powstrzymywac rozrobe bo boi sie oskarzen o naduzycie sily gdyby ktokolwiek zostal uderzony pala. Wyglada to generalnie ze cholota chodzi, pali i pladruje co chce a policja stara sie im robic zdjecia zeby moze kiedys, jakos ich zidentyfikowac, zlapac i oskarzyc. Straz pozarna nie jest w stanie dojechac do pozarow poki cholota sie tam kreci bo przepisy nie pozwalaja im udac sie w rejon zagrozony zamieszkami. Dzisiajsze podsumowanie bylo takie, ze wczorajsze pozary w Londynie byly najwiekszymi jakie przydarzyly sie temu iastu od czasow NALOTOW LUFTWAFFE. Generalnie taka kurwica mnie bierze na bezczynnosc policji ze musialem wylaczyc transmisje. Z plotek zaslyszanych do wycieczki do Mancheteru (uszy moje i Anki - wiarygodne) bylo ze sa plany na spalenie jednego z wiekszych domow towarowych - Primarku. Do Galerii Handlowej, Arndale (tez tam bylismy) nie udalo sie im jeszcze sforsowac wejscia. Bandytyzm na maksa. Dobrze ze czlowiek w malym miasteczku mieszka. Jakby i u mnie zaczelo sie palic to jak nic zaraz zobaczysz mnie w kraju z chlopakami, ale tym razem na dluzej.
Dla usmiechu przesylam ci filmik jak bandyci traktuja swoich, znaczy sie jak ktos ranny to jeszcze go mozna skroic.
bbc.co.uk/news/uk-14456065
W miejscowych wiadomosciach caly czas jest reportarz z Manchesteru w ktorym imprreza z minuty na minute wydaje sie rozkrecac. Jakby nas tam brakowalo pojechalismy dzisiaj z chlopakami do Galerii Sztuki i opuszczalismy miasto ok 16 kiedy na Picadiily gardens (byles tam) zebralo sie kilkanascie wozow z polcja ubrana na zamieszki. W chwili obecnej wychodzi na to ze na samym placu jest ponad 1000 gowniazerii wszelakiego rodzaju. Komunikacje maja lepsza niz policja i od czasu do czasu przenosza sie na pobliskie ulice pladrujac i palac kolejne miejsca. Z komentarzy i filmow z wczoraj (Birmingham, Bristol, Londyn) wychodzi na to ze policja nie robi nic zeby powstrzymywac rozrobe bo boi sie oskarzen o naduzycie sily gdyby ktokolwiek zostal uderzony pala. Wyglada to generalnie ze cholota chodzi, pali i pladruje co chce a policja stara sie im robic zdjecia zeby moze kiedys, jakos ich zidentyfikowac, zlapac i oskarzyc. Straz pozarna nie jest w stanie dojechac do pozarow poki cholota sie tam kreci bo przepisy nie pozwalaja im udac sie w rejon zagrozony zamieszkami. Dzisiajsze podsumowanie bylo takie, ze wczorajsze pozary w Londynie byly najwiekszymi jakie przydarzyly sie temu iastu od czasow NALOTOW LUFTWAFFE. Generalnie taka kurwica mnie bierze na bezczynnosc policji ze musialem wylaczyc transmisje. Z plotek zaslyszanych do wycieczki do Mancheteru (uszy moje i Anki - wiarygodne) bylo ze sa plany na spalenie jednego z wiekszych domow towarowych - Primarku. Do Galerii Handlowej, Arndale (tez tam bylismy) nie udalo sie im jeszcze sforsowac wejscia. Bandytyzm na maksa. Dobrze ze czlowiek w malym miasteczku mieszka. Jakby i u mnie zaczelo sie palic to jak nic zaraz zobaczysz mnie w kraju z chlopakami, ale tym razem na dluzej.
Dla usmiechu przesylam ci filmik jak bandyci traktuja swoich, znaczy sie jak ktos ranny to jeszcze go mozna skroic.
bbc.co.uk/news/uk-14456065
brudasy atakują... na szczęście mieszkam sobie w Polsce gdzie do brudasy mają limitowany wstęp
Gumowej amunicji? Kurwa na czarnuchów powinni uzywac tylko i wyłącznie ostrej plus nalot dywanowy i ostrzał artyleryjski
przynajmniej Polacy będą mieli co remontować biznes się rozkręci :d
jakby u nas w ten sposób reagowała policja to po dwóch meczach Legi z Lechem chyba nic by nie zostało z Polski
jakby u nas w ten sposób reagowała policja to po dwóch meczach Legi z Lechem chyba nic by nie zostało z Polski
Akt wandalizmu w Manchesterze. Tam nigdzie nie jest bezpiecznie :|
Oni nie rozpierdalają kraju, który ich przygarnął z trzeciego świata, krainy AIDS i biedy. Oni walczą o prawa, które im się przecież należą. Handel bronią i strzelanie się z psami powinno być legalne, nie?
Sami sobie ten syf sprowadzili, to teraz niech cierpią. Cała jebana zachodnia europa tak ma. Cieszę się, że nasz naród nie jest tolerancyjny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów