📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Płyną inżyniery
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sport.gadu-gadu.pl/5639126684335194835/anglia-dziekuje-kibolom1-fani-b...
sa porządni ludzie którzy poradzą sobie z czarnuchami jak milicja nie potrafi
sa porządni ludzie którzy poradzą sobie z czarnuchami jak milicja nie potrafi
Mój kumpel jest w Anglii jakieś 8 lat. Ostatnio w czasie trwania już tego syfu jacyś cwaniaki na tle rasistowskim przypierdalali się do niego bo myśleli, że nie angol ale zaczął im nagadywać i kląć po angielsku.
Gdyby nie to pewnie zbierał by się z chodnika. Do tego sytuacja tam jest na tyle beznadziejna, że kumpel się mnie pytał czy mu jakiejś roboty nie załatwię bo chce stamtąd wypierdalać...
Racja kerim85 niech sprzątają swój syf tylko szkoda mi teraz polaków, którzy tam siedzą.
Gdyby nie to pewnie zbierał by się z chodnika. Do tego sytuacja tam jest na tyle beznadziejna, że kumpel się mnie pytał czy mu jakiejś roboty nie załatwię bo chce stamtąd wypierdalać...
Racja kerim85 niech sprzątają swój syf tylko szkoda mi teraz polaków, którzy tam siedzą.
Metoda na czarnych ( dziwne , bo ludzie nie dostają za mówienie na czarnuchów - czarnuchy warna , bo ja dosrtałem ...admini ) , wpóścić wojsko w wozach bojowych , ostra amunicja , dostanie paru po nogach i odechce im się kozaczyć . Powinni oni wyskoczyć na nich jak milicja w PRL i byłby spokój
kerim85 napisał/a:
Sami sobie ten syf sprowadzili, to teraz niech cierpią. Cała jebana zachodnia europa tak ma. Cieszę się, że nasz naród nie jest tolerancyjny.
Jest jest. Jeszcze się zdziwisz.
Geneza Planety Małp ?
Chciałem cos napisać o zamieszkach w Anglii.
Myślicie, że to wszystko jest spowodowane śmiercią czarnego dilera?
To prosty mechanizm:
Problem-zamieszki
Reakcja społeczna- szok, przerażenie, oczekiwanie na reakcje władz
Rozwiązanie-rząd wraz z premierem Davidem Cameronem zdecydowali - przy następnych zamieszkach
do tłumienia buntu wyślą wojsko.-"Jeśli w przyszłości doszłoby do kolejnych zamieszek, rząd Wielkiej Brytanii rozważy użycie armii, która wsparłaby policję w walce z ich uczestnikami"
Społeczeństwo oczywiście zaakceptuje taką decyzje widząc, że policja sobie nie radzi(bo nie wykorzystuje dostępnych środków jak gumowe kule, armatki wodne, gazy) samo pchając swą głowe pod topór. Bo co sie stanie gdy już wkrótce nastąpi kolejny kontrolowany kryzys, bankructwa; gdy banki będą zabierały ludziom dobytek za długi? Ludzie wyjdą na ulice. Dopiero wtedy zdadzą sobie sprawe co tak na prawde oznacza zgoda na interwencje wojsk w czasie demonstracji. Ktoś może powiedzieć "przecież chodzi o zamieszki, a nie o pokojowe demonstracje". Jakim problemem jest opłacić grupe idiotów, którzy będą podpalać domy i plądrować sklepy?(swoją drogą obecne zamieszki też pewnie są wywołąne przez opłacane bandy małpoludów, a inne ciapate bezmózgi tylko sie przyłączyły).
Jedyną słuszną postawe w tym syfie zachowali kibice i organizacje prawicowe broniąc angielskich ulic przed falami kolorowych "rewolucjonistów".
To samo stanie sie pewnie w innych krajach europejskich. Ostatnimi czasy na południu Włoch uciekinierzy z pólnocnej Afryki też próbowali wszcząć rozruchy. Takie są właśnie skutki polityki multi-kulturowej i najazdów NATO na afrykańskie państwa.
Myślicie, że to wszystko jest spowodowane śmiercią czarnego dilera?
To prosty mechanizm:
Problem-zamieszki
Reakcja społeczna- szok, przerażenie, oczekiwanie na reakcje władz
Rozwiązanie-rząd wraz z premierem Davidem Cameronem zdecydowali - przy następnych zamieszkach
do tłumienia buntu wyślą wojsko.-"Jeśli w przyszłości doszłoby do kolejnych zamieszek, rząd Wielkiej Brytanii rozważy użycie armii, która wsparłaby policję w walce z ich uczestnikami"
Społeczeństwo oczywiście zaakceptuje taką decyzje widząc, że policja sobie nie radzi(bo nie wykorzystuje dostępnych środków jak gumowe kule, armatki wodne, gazy) samo pchając swą głowe pod topór. Bo co sie stanie gdy już wkrótce nastąpi kolejny kontrolowany kryzys, bankructwa; gdy banki będą zabierały ludziom dobytek za długi? Ludzie wyjdą na ulice. Dopiero wtedy zdadzą sobie sprawe co tak na prawde oznacza zgoda na interwencje wojsk w czasie demonstracji. Ktoś może powiedzieć "przecież chodzi o zamieszki, a nie o pokojowe demonstracje". Jakim problemem jest opłacić grupe idiotów, którzy będą podpalać domy i plądrować sklepy?(swoją drogą obecne zamieszki też pewnie są wywołąne przez opłacane bandy małpoludów, a inne ciapate bezmózgi tylko sie przyłączyły).
Jedyną słuszną postawe w tym syfie zachowali kibice i organizacje prawicowe broniąc angielskich ulic przed falami kolorowych "rewolucjonistów".
To samo stanie sie pewnie w innych krajach europejskich. Ostatnimi czasy na południu Włoch uciekinierzy z pólnocnej Afryki też próbowali wszcząć rozruchy. Takie są właśnie skutki polityki multi-kulturowej i najazdów NATO na afrykańskie państwa.
PyskatySkurwiel napisał/a:
Takie są właśnie skutki polityki multi-kulturowej i najazdów NATO na afrykańskie państwa.
W sumie to członkowie NATO najeżdżają chyba na azjatyckie państwa?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów