📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Angole nabrali se gówna... to sie teraz w nim taplają... I bardzo kurwa dobrze.jpg
Halman napisał/a:
zróbcie zbiorczy z tym iranem
Gdzieś widziałem zbiorczy nie wiem czy nie Velture zakładał
Jedno słowo, deportacja. Już niedługo u nas będą ukry biegać czarno czerwonymi flagami z bandera w rączce i ze smyczna a na niej Halman ciągnacy im druta
a w Polsce jak w lesie. PISowcy robią co chcą z Polakami, a Polacy nic.
Przeciwnicy kontra zwolennicy reżimu w Iranie
Najśmieszniejsi ci drudzy.
Najśmieszniejsi ci drudzy.
To fanatycznie rozumiana religia doprowadziła ich do miejsca w którym teraz jako kraj są.
To są Persowie..... najbardziej starożytna cywilizacja świata grubo przed gekami.
To fanatycznie rozumiana religia doprowadziła ich do miejsca w którym teraz jako kraj są.
Nie oglądam TV. O chuj znowu tym brudasom chodzi?
Powpuszczali, usocjalizowali wszystkim, głaskali po dupach, a potem dziwota, że skaczą nie u siebie jak małpy.
Żeby nam się kurwa też kiedyś nie odbiło.
Żeby nam się kurwa też kiedyś nie odbiło.
[GeorgeHarvey1] Zrozumcie prostaki, że Iran to nie jest żaden Arab!!
To są Persowie..... najbardziej starożytna cywilizacja świata grubo przed gekami.
a wiecie ze to jest w huj fascynujaca historia
Historia jest zajebista
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów