Obyś żył w ciekawych czasach
Obyś żył w ciekawych czasach
I wbrew pozorom wiele nas łączy. Na przykład nienawidzą arabów i żydów.
Nieprawda. My nienawidzimy wszystkich. Persowie kogoś tam jednak lubią.
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.naliczyłem 25 policjantów i dają sobie rade z tłumem, nasze championy by się a i 50 wycofywali (wszyscy hełmy, tarcze) zaraz karetka dla lekko pyrgniętego krawężnika była by potrzebna, a gazem by pewnie przypadkiem tylko przechodniów albo dziennikarzy spryskali
Ale pierdolisz. Brytolskie bagiety to miękkie makaroniki jeśli chodzi o pilnowanie porządku. Tylko dlatego że brudasy wyjątkowo delikatnie napieraly
Ja tam te Iranki to całkiem lubię i im kibicuję, bo jak można takie cudo (a jest tam takich niemało) chować pod jakąś szmatą.
Powodzenia. W wieku 12-13 lat już wiedzą kogo poślubią w pełnoletności. Na studiach (medycyna) miałem dziewczynę z Iranu. Pytaliśmy jej kiedyś na imprezie czy wraca do kraju. Ze śmiechem odpowiadała, że w życiu - tam już połowa okolicy jej się oświadczyła, a druga połowa czeka by to zrobić przy jej następnej wizycie. Została u nas dermatologiem, poślubiła Polaka.
Powodzenia. W wieku 12-13 lat już wiedzą kogo poślubią w pełnoletności. Na studiach (medycyna) miałem dziewczynę z Iranu. Pytaliśmy jej kiedyś na imprezie czy wraca do kraju. Ze śmiechem odpowiadała, że w życiu - tam już połowa okolicy jej się oświadczyła, a druga połowa czeka by to zrobić przy jej następnej wizycie. Została u nas dermatologiem, poślubiła Polaka.
No widzisz jaka sytuacja. Nasze rodzime matki-kurw... matki-polki pierdolą w większości jak to mają ciężko obecnie, bo nie mogą się pierdolić po kątach, albo przeżywać miłosnych uniesień rodem z romansów i ciągle się czują jak w "klatce" zachlewając co weekend po klubach łeb, więc lepiej jak się takich nazjeżdża, które serio mają ciężko, a nie te nasze kurwy z już niestety lewacko-zachodnim myśleniem. Może przestaną się panoszyć, jak Polacy pójdą w Iranki i Ukrainki Albo jak wojna zapuka do drzwi serio, to nagle sobie przypomną.
Ja tam te Iranki to całkiem lubię i im kibicuję, bo jak można takie cudo (a jest tam takich niemało) chować pod jakąś szmatą.
przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów