18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MasterMefisto 2013-04-29, 1:52
Konia z rzędem dla tego kto mi powie jak zapisać się do tego bractwa rycerskiego z okrągłymi tarczami
Zgłoś
Klapu 2013-04-29, 2:10
praca.policja.pl/ czekam na wierzchowca z rzędem.

A policji w Londynie powinni dać toporki do rąk - zdecydowanie dałoby to lepszy efekt od tych pałek.
Zgłoś
T................r 2013-04-29, 3:00
dobrze tak chujom! badz wyrozumialy dla smierdziela a odwdzieczy ci sie...
Zgłoś
Riffer 2013-04-29, 8:10 1
trolzxcvbnm napisał/a:

Matoły, nasza policja lepiej sobie radzi z kibolami niż oni z ciapatymi.

sluszna uwaga, ta ich policja nie ogarnia, nasza by ich wylapala i zpalowala kurwa w 5minut, ci Policaje tego nie ogarniaja.
Zgłoś
fifif 2013-04-29, 8:15
Sekunda.. Wszędzie mówicie, jak to w Polsce policja nadużywa władzy i okłada niewinnych, a teraz chcecie, żeby tam też tak było, bo było by lepiej? Zdecydujcie się.
Zgłoś
RUFCIO 2013-04-29, 8:28
No... chyba wracamy do czasów średniowiecza...
Zgłoś
bigosamigos77 2013-04-29, 8:40
słaba policja, tarcze mają jak kołpaki biegają jak poparzeni jeszcze zamienić im strój na krótkie spodenki
Zgłoś
bombeleknaleweczka 2013-04-29, 9:04 3
Jeden dobry oddział ZOMO przegalopował by po nich jak Sobieski pod wiedniem.Dzicz azjatycka,nic więcej.
Zgłoś
korinogaro 2013-04-29, 9:41 1
@fifif, co ma fakt nadużywania władzy do faktu, że nasza policja znacznie lepiej potrafi, jak chce, zrealizować "zarządzanie tłumem"? Może w Twoim świecie świat jest czarno-biały ale dla większości szarawy co oznacza że jedna wada nie przekreśla w całości zjawiska/działania/człowieka.
Zgłoś
J................z 2013-04-29, 9:49 1
Angielscy policjanci to cipensjusze na maxa, stoją wystraszeni, boją się przywalić pałką i uciekają. Niektórzy narzekają na brutalność polskiej Policji ale nasza prewencja by tym ciapatym agresorom dała szkołę życia. Zapraszamy ciapatych do siebie, ani kibole ani policja im na takie coś nie pozwolą
Zgłoś
kniga84 2013-04-29, 10:02
Pierwsze 30 sekund wyrażnie pokazuje niezdolność policji do akcji nawet nie wiedzą jak pałką uderzać, podbiegają i nie wiedzą po co. Kabaret, dlatego walczyli z nimi chyba ze 3 dni
Zgłoś
dth 2013-04-29, 10:03
w czasie takich "protestów" polegających na rozkurwianiu i rozkradaniu wszystkiego co się da, nie mając nawet żadnych postulatów, policja powinna mieć ostrą amunicję i strzelać bez rozkazu. Na takie akcje i tak przychodzi sam margines społeczny, bo nikt normalny się tak nie zachowuje.
Zgłoś
Kacpes 2013-04-29, 10:30
@fifif
Ludziom nigdy nie dogodzisz bo większość nie wie czego chce, czemu? Napiszę na końcu.

Ogólnie to ciapaci nie stanowili by problemu, żeby dostosowali się do społeczeństwa, w którym się znajdują.
A odnośnie filmiku, zobaczcie pierwszą scenę, ile ich tam było 10-15? Jeden trzymał patyk, a reszta gołe pięści. Za to policji w chuj, i do tego z pełnym uzbrojeniem. Teraz tylko czekać aż będzie dyktatura gdzieś w europie, i zobaczymy kto będzie chciał takiej policji.

Ps. Wiem, że nikt mnie nie zrozumie. Wiem, od chuja błędów interpunkcyjnych. Ale nie mam problemu powiedzieć, że mnie to chuja obchodzi jak piszę do ludzi którzy w blisko 70% to idioci.
Zgłoś
EvilPablo 2013-04-29, 11:04
te wszystkie ciapate , szmatogłowe ku*wy, jak i murzynów, którzy takie rzeczy odpierdalaja do utylizacji i nagle wszyscy by sie czuli bezpieczniej, wiecej miejsc pracy wiecej pieniedzy w budzecie. Te prymitywy robia z nas prymitywów bo wykorzystają słabe prawo, jak nic z tym nic nie zrobimy to nasza rasa zginie i zawładnie islam i takie sytuacje to bedzie porzadek dzienny! tyle z mojej strony
Zgłoś
piotrek_WRO 2013-04-29, 11:32 1
Margaret Thatcher się w grobie przewraca.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem