Kraj multikulti
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszyscy mają rację, ja jednak użyłbym transportera opancerzonego albo najlepiej śmigłowca z minigunem. 15 min i każdy spokojnie idzie do domu. A po resztę przyjeżdża koparkoładowarka
jak kiedyś może będziesz o coś walczył to zmienisz zdanieHeh, a wystarczyłoby kilka salw ostrej amunicji z jednej broni + dobijanie rannych...
@saupers, a o co oni walczyli? O meczet? O wyższe zasiłki? O darmowe telewizory? Może im zimno było i dlatego podpalali samochody?
Cytat:
jak kiedyś może będziesz o coś walczył to zmienisz zdanie
Otóż właśnie Panie, oni O NIC nie walczyli, w tym zrywie nie było IDEI. Wykorzystano śmierć człowieka do burd antypolicyjnych i z tworzeniem okazji do podpalania oraz rabowaniem domów (i sklepów) tych, którym się lepiej powodzi dzięki temu, że harują od rana do wieczora. Wystarczy poszperać w sieci wypowiedzi, różnych "Wojowników", w tym dziewczyn/kobiet, które to robiły dla zabawy "bo innym jest lepiej".
Banda śmierdzących nierobów i councilów, czasem bez ważnych papierów na pobyt wzięła sobie za punkt honoru rozpierdziel miasta.
Pod mur i przemielić na nawóz.
Zguba napisał/a:
Heh, a wystarczyłoby kilka salw ostrej amunicji z jednej broni + dobijanie rannych...
No i właśnie przez takich jak Ty wyrabiasz opinie o ludziach biorących udział w zamieszkach.
Więc kiedy Polacy będą chcieli wyjebać tusków i reszte darmozjadów to już ta Twoja amunicja będzie już gotowa i wycelowana w Ciebie.
Zguba napisał/a:
Heh, a wystarczyłoby kilka salw ostrej amunicji z jednej broni + dobijanie rannych...
Wystarczyło, że weszli do dzielnicy kibiców, jednego z londyńskich klubów, którzy powstrzymali tą dzicz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów