📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hfbnmiuytp napisał/a:
Prawdę napisał, ludzie dzisiaj chcą dostać wszystko po łatwiźnie. Znajomemu z pracy urodził się dzieciak z przepukliną pępkową. Według waszych standardów nadawał się do zabicia,
to nie jest wada z powodu której można dokonać aborcji kolego. Aborcja dotyczy nieodwracalnych uszkodzeń jak np brak mózgu , Takie dziecko bez mózgu może żyć kilkanaście miesięcy po porodzie , tylko po co? Rodzice je zostawią w szpitalu i będzie dogorywać we własnym gównie , bo nie będzie na opiekę paliatywną . Po co?
swampman napisał/a:
zapewne przeszczepem
Nie przepraszaj.
Po prostu nie rób tak więcej i nie doświadczaj nas swoją głupotą.
Eknen napisał/a:
to nie jest wada z powodu której można dokonać aborcji kolego. Aborcja dotyczy nieodwracalnych uszkodzeń jak np brak mózgu , Takie dziecko bez mózgu może żyć kilkanaście miesięcy po porodzie , tylko po co? Rodzice je zostawią w szpitalu i będzie dogorywać we własnym gównie , bo nie będzie na opiekę paliatywną . Po co?
My tu widzimy martwe plody, które należało usunąć w trakcie ciąży.
Ksiądz pleban widzi tutaj leżący hajs za chrzciny i pogrseby.
Tam to powinni zrobić na samochodach kolce i orurowanie jak w Mad Max i przejechać się po tych małpach. Albo Ku Klux Klan z CKMem na pickupie
janlew napisał/a:
Zamieszki by móc zabijać dzieci z podejżeniem downa
Zamieszki by móc biegać z nożem i grozić policjantom
Nie pojebało się coś tym wszystkim ludziom(pod) ?
Zamieszki, byś się nie wpierdalał innym ludziom w życie ze swoimi prawackimi bzdurami. Adoptuj jakieś ciężko chore dziecko i przestań pierdolić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów