📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Czarnego wywieziesz z Czarnego Lądu, ale małpich zachowań z czarnego nie wywieziesz... chyba, że rozrzutnikiem gnoju zaczepionym za jelito cienkie.
Malpy protestuja (sluszna) utylizacje czlonka ich stada...tylko ze z usmiechami na ryjach, bo moga sie bezkarnie oddawac malpim instynktom....tylko zjebane biale lewaki kupuja przeslanki tych protestow.
Manii napisał/a:
Malpy protestuja (sluszna) utylizacje czlonka ich stada...tylko ze z usmiechami na ryjach, bo moga sie bezkarnie oddawac malpim instynktom....tylko zjebane biale lewaki kupuja przeslanki tych protestow.
Jakbym ja protestował po jakimś ćpunie z wyrokiem z Radomia to też byś popierał?
a ponoc policja taka "trigger happy" powinni strzelac po 3 sekundach tego filmu...
nowynick napisał/a:
Jakbym ja protestował po jakimś ćpunie z wyrokiem z Radomia to też byś popierał?
Popieral? Co kurwa? Gdzie Ty widzisz poparcie w moim wpisie?
Derek Chauvin to mój bohater!
W Polaczkowie takie same atrakcje ostatnio...
Manii napisał/a:
Popieral? Co kurwa? Gdzie Ty widzisz poparcie w moim wpisie?
Wybacz Kolego nieporozumienie z 2 powodów:
1) osłuchałem się upaińców co mówią slusna zamiast słusznie
2) nie używasz polskich liter i znadinterpretowałem (tu uważaj bo ktoś zrozumie, że chcesz mu zrobić laskę )
Do rozpędzania takich zamieszek powinno sie używać pracowników urzędów zatrudnienia, a nie policji.
Nie dość że debil celuje wielkim kamieniem w Policjanta, to jeszcze nagle wszyscy oburzeni że "JAK TAK MOŻNA ON NIC NIE CHCIAŁ ZROBIĆ". To jest po prostu kurwa śmiech na sali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów