📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Patrzcie jak mała ilość milicji, radzi sobie z tak wielkim tłumem.
Teraz poparzcie jak radziła sobie nasza policja z na 11 listopada.
@up
bo tam plebs wie, że milicja się nie pierdoli w tańcu. Awanturujesz się, nie wykonujesz poleceń służb porządkowych - mogą i będą przeciwko tobie zastosowane środki przymusu bezpośredniego - czyt. wpierdol.
bo tam plebs wie, że milicja się nie pierdoli w tańcu. Awanturujesz się, nie wykonujesz poleceń służb porządkowych - mogą i będą przeciwko tobie zastosowane środki przymusu bezpośredniego - czyt. wpierdol.
toż to oddziały tzw. OMONu oni się nie pieprzą, kiedyś to najebali gościom na meczu, zwykłym kibolom tak że jeden wylądował w worku, takżę mają bogatą przeszłość u nas by się takie coś przydało hehe i byłby Ład i Porządek
jebnal jakiegos zwyklego kolezke,gdyby trafili na prawdziwych hoogigans to by ta akcja inaczej sie skonczyla
Nie jestem za tym, żeby policja biła każdego w polu widzenia, tylko żeby z manifestacji, marszów i innych spędów eliminować agresywne jednostki. Jak banda kiboli czy innych oszołomów boksuje w tarcze lub wyzywa policjantów na służbie to powinna zostać zapędzona pod ścianę i wypałowana do czysta. Na każdej kolejnej manifestacji byłoby mniej przygłupów. Widziałem na filmiku jak jakiś pojebany, nawiedzony dziad, któremu się wydaje że walczy o Polskę wyzywał od chujów, kurew itd. stojących przed nim policjantów. Powinien dostać kilka batów na zmurszałą dupę i demon zostałby przegnany.
I tak powinna się zachować nasza policja 11 listopada, gdy banda pojebów ukrywająca się pod płaszczykiem pożal się boże patriotyzmu rzucała w nich kamieniami. Ostry wpierdol i na 24.
Przybijcie pionę z ruskami i wróćcie wspólnie do czasów komuny jak tak wam się to podoba, że próbując walczyć z tym co jest złe (czyt. rząd itp) dostajecie solidny wpierdol "bo taki był rozkaz".
Moreq napisał/a:
Patrzcie jak mała ilość milicji, radzi sobie z tak wielkim tłumem.
hejciorę napisał/a:
@up
bo tam plebs wie, że milicja się nie pie**oli w tańcu. Awanturujesz się, nie wykonujesz poleceń służb porządkowych - mogą i będą przeciwko tobie zastosowane środki przymusu bezpośredniego - czyt. wpie**ol.
Tam nie ma milicji debile zasrane, odejdzie od komputera lub jak już przy nim jesteście to wejdźcie na wiki, wpiszcie Rosja i się dowiecie że tam jest Policja zasrańce...
Aruś napisał/a:
Przybijcie pionę z ruskami i wróćcie wspólnie do czasów komuny jak tak wam się to podoba, że próbując walczyć z tym co jest złe (czyt. rząd itp) dostajecie solidny wpierdol "bo taki był rozkaz".
Co komuna ma do tego? Jak się nie podoba rząd to od wyrażania niezadowolenia są wybory, a nie święto narodowe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów