Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to są muslimy ?
To taki rodzaj płatków musli
[ Dodano: 2024-08-05, 23:28 ]
I gdzie jest policja? Jakby ten brodaty dżetnelmen jasnej karnacji kogoś nazwał gejem albo pakolem w sieci to 16 radiowozów byłoby na miejscu w 13 sekund
Zeby tylko wiedziec, kto to taki potrzasa tym sloikiem.
Zydostwo napuszcza jednych na drugich, zeby odwrocic uwage od swoich zbrodni. I nie mam na mysli tylko tych w Palestynie. Siedza w swoich norach i zajadaja mace obserwujac, jak goje biora sie za lby z ich podjudzania. Swoja droga etymologia slowa "judzic" napewno nie ma nic wspolnego z zydami.
Może Iran im przypierdoli to się uspokoją
[ Dodano: 2024-08-06, 02:49 ]
w 8 minucie widac jak jest na prawde
Nic nie zrobia bo biurokracja jest przekupiona przez szejkow ktorzy placa krocie urzednikom za wpuszczanie ich tu na boczku.Dla takiego szejka 1 000 000 000 to jak kupno paczka.Tutaj masz przyklad jakie rozkazy ma policja,napierd. angoli ktorzy sie sprzeciwiaja,a najlepiej babcie i dziadkow co nic nie robia ,a chronic inzynierow.
w 8 minucie widac jak jest na prawde
Na takie coś nie ma lepszej odpowiedzi jak ze dwie butelki z bena. Te ich obudowy skwierczałby jak kiełbasy na ogniem i by z nich wyskakiwali. Nie jestem wrogiem policji dopóki działa w interesie kraju i ludzi. Na tym zachodzie to kazdy filmbjaki na yt widziałem to atak na protesty anty brudasowe... Po drugiej stronie stały te lewackie kurwy i darły ryja i było ok, ale tych co stali grzecznie z napisami o wyjebaniu małp na Pisaki szturmowali
U mas nic takiego się nie wydarzy, bo muslimy nie chcą tu zostać. A prawaki, konfiarze i pachołki Putina usilnie wmawiają nam że tu jakiś armagedon będzie.
Tak samo mówili kiedyś DE. Turki najechały okej żyją jak ukry u nas a teraz czarne gówno i jakieś inne egzotyki najechali i jest rozpierdol
Tak samo mówili kiedyś DE. Turki najechały okej żyją jak ukry u nas a teraz czarne gówno i jakieś inne egzotyki najechali i jest rozpierdol
Turków do DE sprowadzili sobie sami Niemcy w latach 60 ubiegłego wieku
ja to czekam az brudas czarny z afryki odwali cos w Warszawce będzie to piękna tygodniowa spina wszystkich i cisza jak z naszym bohaterskim zołnierzem
pap.pl/aktualnosci/zbiorowy-gwalt-na-20-latce-pod-warszawa-pieciu-obco...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów