📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co to kurwa za tance w 1:30, czemu jest tam tak czarno, czemu typ ma areszt domowy a chodzi sobie po sklepie? tak wiele pytan a tak malo odpowiedzi
Opisze mi ktoś czym jest czarny człowiek i jego historię?
Za każdym razem gdy widzę ich zachowanie, jestem w ciężkim szoku.
Za każdym razem gdy widzę ich zachowanie, jestem w ciężkim szoku.
Kto by pomyślał, że kipiący agresją bandyci wykorzystujący zawieruchę medialną do usprawiedliwienia swoich brutalnych zadym podzielą się na rewiry niczym gangi z osiedli, które z ich winy zostały ochrzczone gettami?
Jest na nich prosty sposób - oddać im miastom do zarządzania. Szybko zdechną z głodu
Jest na nich prosty sposób - oddać im miasto do zarządzania. Szybko zdechną z głodu
Jest na nich prosty sposób - oddać im miasto do zarządzania. Szybko zdechną z głodu
maksymilian45 napisał/a:
Opisze mi ktoś czym jest czarny człowiek i jego historię?
Bardzo dawno temu małpy stanęły na tylnych łapach, i tu się kończy historia czarnego człowieka
Czarny na zakupach hehe
Paradoksalnie to ma sens, najwięcej czarnych ginie z rak czarnych i w myśl ideologii BLM walczą ze sobą o swoje prawo do życia.
Tak się zastanawiam czy jako Polak mogę bezpardonowo pobić Niemca - przecież nasi dziadkowie byli przez nich mordowani, a gdyby nie zrównali nam z gruntem kraju to bylibyśmy bogatsi o wysokość spowodowanych strat. Analogicznie próbuje działać ruch BLM.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
chorym napisał/a:
co to kurwa za tance w 1:30, czemu jest tam tak czarno, czemu typ ma areszt domowy a chodzi sobie po sklepie? tak wiele pytan a tak malo odpowiedzi
1.Taniec deszczu, taki odruch co im pozostał
2.Bo gdy zniesiono niewolnictwo prezydent Lincoln zamiast wszystkich murzynów odesłać z powrotem do afryki albo zagazować (co bardziej preferuje bo taniej) to dał im prawa ludzi.
3.Areszt domowy jest często na ustalone godziny, przeważnie można wyjść z domu na dzień, do pracy (w tym przypadku raczej na kradzieże) ale aktywuje się np. o 20:00 albo coś koło tego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów