Trochę materiałów prosto z tolerancyjnej i otwartej na przybyszów z zewnątrz Republiki Francuskiej rządzonej na zmianę przez lewicę i centrum. Lewicowe marzenie spełnia się
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
i bardzo dobrze powinni wziąć brudasów za ryj i jeszcze szybciej wypierdalać i aby u nas takiego czegoś nie było
2:27 Te kurwy spaliły naszego malucha, jedziem na nich!!! <hitler>
zebrali się w jednym miejscu, a zabrakło tylko napalmu.
"człowieka wyjmiesz z buszu, ale buszu z człowieka nie"
"człowieka wyjmiesz z buszu, ale buszu z człowieka nie"
dlatego mimo wszystko kocham nasz kraj...nie dajmy sobie nigdy tak nasrać bo oni np. juz tego gówna u siebie nigdy nie sprzątną
no co? mudzinom wolno a jak sie komus cos nie podoba to mu liberały udowodnia ze jest ksenofobem
Rafq napisał/a:
który zajebany mod usuwa posty które do kurwy nędzy SĄ na temat. wypierdalać na demoty dzieci neo, tam możecie minusować do woli!
Wybacz, ale jakoś nie widzę związku między zamieszkami we Francji a KFC! Chyba po prostu jestem za głupi i nie zrozumiałem tego co chciałeś nam przekazać wstawiając debilny obrazek
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów