Miłego seansu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Miłego seansu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Siriuz napisał/a:
Oni mają taki tupet, że gdyby coś naprawdę miało się zmienić na skutek demokratycznych wyborów, to unieważniliby wybory
Rowa to możesz lizać Kaczorka albo Putlerka. Ode mnie się odjebaj przygłupie
Mokry sen calej opozycji zeby w Polsce zrobic takie show tylko ze nie maja potencjalu koncepcyjnego nawet by sie za to zabrac. No i policja jest u nas ostrozna, bardzo ostrozna. I dokladnie zgadzam sie z przedmowcami tak powinno to wygladac w Polsce lata temu jak podniesli wiek emerytalny. Btw szmaty co piszecie brednie po forach czaicie ze u nas strzelano do protestujacych gornikow a juz bylo po 89 roku ? ;D Dwojmyslenie mamy we krwi, jebia mnie ale jest dobrze oj jak dobrze.
turor napisał/a:
A u nas biją uchodźców na białoruskiej granicy.
- czytała Ochojska
Lepiej na granicy, niż w centrum miast...
darek1234 napisał/a:
Rowa to możesz lizać Kaczorka albo Putlerka. Ode mnie się odjebaj przygłupie
Darek, weź piguły, albo poproś lekarza o mocniejsze
Siriuz napisał/a:
Darek, weź piguły, albo poproś lekarza o mocniejsze
Mój błąd, to miało być pod tym tekstem
neo001 napisał/a:
Upadlińcy głosu w Polsce nie mają, więc zamilknij. Jeszcze do tego rowa liże ue, że Polska ma płacić za jakieś wyimaginowane łamanie konstytucji. Ha tfu na lewaków.
a im się hełmy skończyły, że część gliniarzy lata w kaskach motocyklowych?
VeIture napisał/a:
*A u nas biją nielegalnych imigrantów na białoruskiej granicy.
Poprawiłem ci literówkę.
Połowa osób na tym filmie to nielegalni imigranci
metyoo napisał/a:
to nie może być francja! za dużo białych na ulicy!
Zamieszki dotyczą wieku emerytalnego więc wyszli ci co pracują.
Francja to upadający kraj.
Piękna sprawa, debile kontra kretyni. Jedni i drudzy więźniowie systemu. Aż serduszko rośnie:)
Co za czasy... Kiedyś francuską bronią była biała flaga a nasi z kosami na czołgi biegli a teraz Francuzi potrafią wyjść na ulicę a my potulnie dajemy się dumać jakiemuś karakanowi metr 15 w kapeluszu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów