Miłego seansu
Miłego seansu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A u nas biją uchodźców na białoruskiej granicy.
- czytała Ochojska
*A u nas biją nielegalnych imigrantów na białoruskiej granicy.
Poprawiłem ci literówkę.
A u nas biją uchodźców na białoruskiej granicy.
- czytała Ochojska
Nie biją, tylko z nowymi zaleceniami lekarskimi, jest to masaż relaksacyjny ... Ma pomóc zwalczyć traumę.
@Up Parlament jest zajęty ściąganiem od nas miliona euro dziennie za zagrożoną demokrację i nie dostosowanie się do europejskich standardów.
Masz nieświeże wieści, teraz tylko pół miliona.
@Up Parlament jest zajęty ściąganiem od nas miliona euro dziennie za zagrożoną demokrację i nie dostosowanie się do europejskich standardów.
Od jakich nas? Polska to nie roSSja, więc nie was, tylko nas
Ludzie nie protestują nawet z samego faktu podniesienia minimalnego wieku emerytalnego o 2 lata tylko dlatego, bo po prostu rządowi francuskiemu brakuje pieniędzy na świadczenia socjalne dla inżynierów i lekarzy z Afryki, którzy ani myślą o pójściu do pracy.
Zastanawia mnie po chuj tam Ci przechodnie. Widza ze jest regularna napierdalanka to jeszcze lazą w tlumie i filmuja. A jak którys w ryj wyrwie to wielki placz i krzyk.
Ale tak jest wszędzie - z 2 lata temu na 11go listopada w Warszawie jakiś dziadek reporter dostał chyba gumową kulą w głowę po tym jak wpadł na zajebisty pomysł żeby wejść pomiędzy patusów i policję w trakcie gdy jedni rzucali w policję kamieniami, a drudzy zaczęli strzelać gumowymi kulami żeby ich rozpędzić. Chciał mieć zdjęcia, a skończył z dziurą w czaszce. Ale się wtedy media mało co nie posrały, że policja jest brutalna i ktoś zaatakował bezbronnego staruszka...
Macie swoją piękną UE.
A do nas się unia będzie srała, że marsz zrobiliśmy w stolicy 11 listopada...
Macie swoją piękną UE.
Zamiast marsz to powinni tą wiejską spalić w diabły...
ale po co niszczyć miasto
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów