18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Dzisiejszej nocy miały miejsce protesty w Madrycie pod siedzibą parlamentu, które zamieniły się w walki z policją. Jak podają lokalne media policja strzelała gumowymi kulami oraz używała gazu łzawiącego. 14 osób trafiło do szpitala, 22 zostały aresztowane.

Czekam kiedy Polacy się wkurwią
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wheresally 2012-09-26, 15:13
Większość z was pierdoli nie wiedząc o czym pierdoli. Takie kurwa porównywanie mnie wkurwia .Z całego tłumu 4 osoby zasadziły kopa gliniarzowi .Większość ludzi to młodzież studencka .Nie chodziło raczej o zadymę. Krew się nie polała. Większość sobie porzucała barierkami i tyle z tego mają. Gumowe kule to ja tam widziałem w kaburach. Zwykła manifa jak każda inna. Niektórzy mają chyba krótką pamięć jak rok temu 4 samochody w tym jeden TVN spłonęły a 3 pieski miały żeberka do wymiany . 11.11.11 to nie tak dawno
Zgłoś
M................c 2012-09-26, 15:22 1
ale przyjemnie sie ogladalo od 1:15
Zgłoś
xqwzts88 2012-09-26, 15:25 1
Na ostatnim meczu Legia - Polonia podobnie, tylko w mniejszej skali.
A za co? Za stanie na schodach

czekamy na 11.11...
Zgłoś
Tremor 2012-09-26, 15:29
A gdzie butelki z benzyną :C
Zgłoś
Simon2020 2012-09-26, 15:31
11.11 wracam do Polski na ten dzień i mam nadzieję że będzie warto!

Mówicie że kiedy Polacy wyjdą na ulicę?
Ale po co? Przecież wystarczy grupa 15-20 osób która wedrze się na salę sejmową w czasie kiedy zbierze się tam to całe ścierwo i urządzi sobie strzelnice, tyle. Ochrona czy tam ileś policji da radę zatrzymać kilkunastu czy może i kilkudziesięciu uzbrojonych koksów? Wątpię.. Albo chociaż wrzucić im kilka granatów . Tak samo wpierdzielić się do Brukseli i tyle, tylko tam już musi być konkretna liczba osób.
Zgłoś
mutant 2012-09-26, 15:31 2
Prawda jest taka, że jak bym zarabiał tylce co Obywatele Hiszpanii w dobie kryzysu gospodarczego to bym nie musiał nigdzie wychodzić, tylko bym sączył drina podanego przez półnagą Ukrainkę
Zgłoś
Doktór 2012-09-26, 15:48 4
Czerwone flagi są bardzo wymowne. Ludzie zrujnowani przez socjalizm chcą... KOMUNIZMU!
I weź tu nie powiedz, że to bydło...

I tego komunizmu im z całego serca życzę, nie z jakiejś złośliwości. Po prostu Europa zachodnia nie ma pojęcia co to jest komunizm i co oznacza dla przeciętnego człowieka, czas żeby się przekonali.

I nie to, że bronię obecnego systemu, bo jego nie da się bronić, mam obrzydzenie do socjalizmu, rzygam nim. Bez względu na to czy to socjalizm w wykonaniu sowieckim czy eurosocjalizm. Wszystkie one prowadzą do wyniszczenia ekonomicznego, zniewolenia, niesprawiedliwości, demoralizacji i lenistwa.

U nas jedyna nadzieja w kontrrewolucji środowisk wolnościowych.
Zgłoś
juventino 2012-09-26, 15:54 2
Polska wlaczyla w dwoch wojnach o niepodleglosc, uwolnila sie od komunizmu a po kilkudziesieciu latach grupa szczyli placze, ze to narod, ktory daje soba pomiatac i nie walczy o swoje bo z wyplaty rodzicow nie starcza na nowego iPhona. Robi to bo Kaczynski czy inny oszolom-populista wykrzyczal, ze to wina Tuska i PO, gdyby nie oni to pieniadze roslyby na drzewach.
Wróćcie do ksiazek, nauczice sie dlaczego Polska nie jest bogatym krajem, skad ta roznica miedzy nami i zachodem i jak ja zmniejszac.
Zgłoś
D................D 2012-09-26, 16:05 3
@ Blue Sky
ale jak miało byc ACTA to nagle kurwa rewolucja kazdy wstał z przed monitora
Zgłoś
R................m 2012-09-26, 16:44
"System nada pesel system nada nip dla systemu jesteś tylko ciągiem cyfr" i tak samo dla polityków jesteśmy maszynami do produkcji pieniędzy żeby nie powiedzieć niewolnikami...
Zgłoś
p................r 2012-09-26, 16:54
Niestety w naszym kraju istnieje spora grupa ludzi mieszkających na prowincji lub w biednych dzielnicach w blokach z wielkiej płyty, mająca chujowe wykształcenie typu zawodówka, europeistyka i zapierdalająca w biedrze. Co ciekawe ci ludzie uważają się za młodych absolwentów ekonomii na SGH pracujących dla największych światowych korporacji i mieszkających w warszawskich apartamentowcach. Dlaczego? Bo głosują na PO i powtarzają żarty Wojewódzkiego. W ten oto sposób dzisiejsza ekipa wykorzystała zakompleksienie polaczków i złotą zasadę "zastaw się a postaw się". Żaden z lemingów nie przyzna się, że żyje mu się chujowo i trzeba coś zrobić z tym jebanym rządem. Taki człowiek weźmie iphone'a na kredyt, będzie spędzał wakacje w trybie olimpijskim-tydzień imprezy i 4 lata spłacania kredytu, a tak poza tym co dzień po 10 godz. harówki wróci do m2 w bloku wpierdalać chleb z pasztetem byle starczyło do następnej wypłaty. Tacy są to ludzie pozorów bez godności. W tym czasie Grecy czy Hiszpanie, którym zaczyna brakować nie na rachunki czy jedzenie, ale cotygodniowe wizyty w restauracjach wkurwiają się i wychodzą na ulicę. Tymczasem u nas jedynymi ludźmi z resztkami honoru są prawicowcy, paraliżowani przez przygłupie lemingi wpierdalające chleb z pasztetem podczas zabawy iphone'em, które pokrzykują "wariaci, mohery, chamy, katole". I tak oto Polska umiera sparaliżowana przez toksyczną propagandę powielaną przez lemingowski plebs intelektualny
Zgłoś
C................3 2012-09-26, 16:55
Co za biedaki!
Jak można być tak biednym żeby pracować w poniedziałek !
Zgłoś
m................k 2012-09-26, 17:08
11 listopada to nieodpowiednia data na święto niepodległości, sprawdźcie czego dokładnie jest to rocznica. Chyba, ze piłsudski dla was jest całkiem wporzo.
Zgłoś
s................f 2012-09-26, 17:12 1
a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
Zgłoś
anonymousm 2012-09-26, 17:28
Hmmm... A jak już Polacy obudzą się, a nawet powstaną, to kogo później osadzimy na tronie? Korwina? Rydzyka? Palikota? Bo chyba nie Kaczyńskiego? Może zawołamy Tymińskiego z Peru?
Ja bym bardzo chętnie nawet się nie napiedalał, tylko wybrał nowe władze w wyborach, tylko że nie ma w imie kogo walczyć - ani na ulicy, ani w kampanii wyborczej. Nie ma nawet o co walczyć. Wolność, Polska, itd. - to są puste słowa, których nie potraficie wypełnić żadną treścią, ja też tego nie potrafię.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem