18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Zamknięcie w skrzyni miało być karą. Ojciec tłumaczył, że zamknął syna bo jest psychicznie chory i ukradł 3 kurczaki. Jednak lokalne media, które dotarły do świadków zdarzenia, podały, że młody chłopak został w ten sposób ukarany za używanie telefonu komórkowego.

- Wyszedłem z domu. Kiedy wróciłem byli na mnie źli. Jacyś ludzie związali mnie i wsadzili tu. 8 tygodni temu. W skrzyni musiałem robić wszystko. Tu spałem, jadłem, piłem, myłem się - opowiada 21-letni Johan Knelsen.

Rodzina, do której należy uwięziony chłopak jest częścią religijnej społeczności mennonitów, którzy bardzo restrykcyjnie podchodzą do użytkowania nowoczesnych technologii.

Wymiary skrzyni, w której 21-latek był uwięziony to 1 metr szerokości i 2 metry wysokości. Za porwanie i tortury sprawcom grozi kara więzienia.

Zgłoś
Robster 2011-06-18, 11:04 46
Kolejny dowód na to, że głównym źródłem zła na tym świecie jest religia.
Zgłoś
Fakerę 2011-06-18, 11:24 4
Kurwa to Fritzl przy tym tatuśku, zachował się jak matka teresa Co jak co ale córeczce M3 zbudował

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
Roomski 2011-06-18, 12:30 8
Całkiem nieźle wygląda jak na 2 m-ce spędzone w skrzynce. Wyspany, ogolony, zero stresu jak wychodził... :o
Zgłoś
golip 2011-06-18, 15:35 14
Chciał komórkę to dostał

Trzeźwość to stan przejściowy...
Zgłoś
_................_ 2011-06-18, 16:04
Nicolas Cage (cage z ang. klatka) w młodości?
Zgłoś
RastaMan 2011-06-18, 18:51
Pener666 napisał/a:

w ten sposób ukarany za używanie telefonu komórkowego.

Pener666 napisał/a:

ukradł 3 kurczaki

pewnie podpierdolił ząbek czosnku... swoją drogą, młody i zdrowy, mógłby rozpierdolić tą skrzynie za dwa miesiące w wiór...
Zgłoś
ritu4l 2011-06-18, 18:54 1
@kudlaty1125, słabo.

A jak rodzinka jest tak wyczulona na technologię, to niech kurwa ich w trumnach pozamykają na 2 lata za używanie toalety - toć do lasu powinni biegać srać, chcą żeby dzieciak był zacofany jak cała Afryka czy o co kaman?

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
hrns6 2011-06-18, 19:30 3
nieźle że najpierw przeprowadzili z nim wywiad w skrzyni, a później go otworzyli.
Zgłoś
edge 2011-06-18, 19:50 9
Ciekawe czy urządzał jakieś domówki.

Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem kurwa fest!
Zgłoś
polonia66 2011-06-18, 20:08
Co kraj to obyczaj...

I naturally felt attracted to everything that was seen as "evil" by the Christians.
Zgłoś
h................a 2011-06-18, 20:12
To wszystko dla Twojego dobra, młody człowieku!
Zgłoś
typczan 2011-06-18, 20:18
Taa mył się... To powiedział, żeby twarz przy kolegach zachować.

Zjedz to.
Zgłoś
golip 2011-06-18, 20:28
Cytat:

Ciekawe czy urządzał jakieś domówki.

rozjebałes mnie tym tekstem.
A swoją drogą to mu nawet parapetu do okienka nie dali żeby parapetówy nie zrobił

Trzeźwość to stan przejściowy...
Zgłoś
Taboretto 2011-06-18, 22:21
Ciekawe ile czynsz wynosił
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów