📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za spadkobierców zawsze piwko Stary odcinek, patrząc po Asi jakieś 30kg temu
MarszaL95 napisał/a:
Za spadkobierców zawsze piwko Stary odcinek, patrząc po Asi jakieś 30kg temu
Dokładnie, Kołaczkowska schudła i to bardzo. Teraz wygląda całkiem nieźle
za spadkobiercow zawsze piwko!!! I tu wlasnie sa pokazane prawdziwe umiejetnosci kabareciarzy:)
Jemiide napisał/a:
Ah te polskie kabarety. Parę przekleństw i wszyscy się jarają.
Zamknij mordę.
Też się zastanawiam, co ludzi bawi w tych kabaretach, na jakim trzeba być poziomie intelektualnym, by śmiać się z gościa przebranego sukienkę albo przekleństw. Później taki plankton głosuje na tuska..
Posłuchajcie sobie Georga Carlina i innych tego typu ludzi z inteligentnym humorem.
Posłuchajcie sobie Georga Carlina i innych tego typu ludzi z inteligentnym humorem.
up
Dokładnie, przebierze się w sukienkę, wykrzywią mordę i dykcją zbliżają się do osób niepełnosprawnych, sala prawie sra ze śmiechu. Nigdy tego nie pojmę.
Dokładnie, przebierze się w sukienkę, wykrzywią mordę i dykcją zbliżają się do osób niepełnosprawnych, sala prawie sra ze śmiechu. Nigdy tego nie pojmę.
auliszek napisał/a:
Zamknij mordę.
I ten post najwięcej piw? Ja pierdole Te całe polskie kabarety to powinno się zamknąć, ani to śmieszne ani ciekawe. Humor na poziomie Władka czy Seby spod bloku, totalne zero.
Zgadzam się trochę z wami ze jest to płytkie i prostackie ale to jest sadistic.pl tu takie rzeczy się wstawia a po za tym mnie tu rozbawiło to w jaki sposób ona to powiedziała a wy się skupiacie wyłącznie na słowach... Po za tym jeśli się nie podoba możesz Scrollować dalej. Pozdrawiam
Zajebiście Panowie. Oceniacie całą serie Spadkobierców, serialu de facto improwizowanego, na podstawie 18 sekund
jemiide , nikt nie liczy że gimbazjum nie zna czegoś takiego jak spadkobiercy , ale nie ocenia się całości po wyrwanym z konteksu fragmentem :]
morderuk napisał/a:
To was bawi? Poważnie???
stary chciałem ci ciś napisać, ale dałem sobie spokój jak zobaczyłem Twoje komentarze, jesteś jak chylińska, kurwa wszystko jest złe, wszystkich nie nawidzisz, stary ciś się leczyć, z tego pesymizmu, ale jak zobaczyłem Twój wiek to stwierdziłem że bankowo coś jest nie chalo.
trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrowia, trolu.
dodii napisał/a:
I ten post najwięcej piw? Ja pierdole Te całe polskie kabarety to powinno się zamknąć, ani to śmieszne ani ciekawe. Humor na poziomie Władka czy Seby spod bloku, totalne zero.
ten kolega znowy w co 2 poście piszę że ktoś zbiera piwa, chyba potrzebna tutaj maść na ból dupy dla kolegi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów