18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
🔥 Pogrzeb w Murzynowie - teraz popularne
pajdaq 2018-12-16, 21:32
patola straszna.
Zgłoś
x................9 2018-12-16, 22:06
Gładki łeb, to i mózg pewnie też...
Zgłoś
buczkog 2018-12-16, 22:09
Przecież to w sucharach powinno wylądować zanim tu zostało wstawione.
Zgłoś
olog-hai 2018-12-16, 23:17 1
Słychać że slązak to co się dziwicie. ¯\_(ツ)\_/¯
Zgłoś
DoctorRzepa 2018-12-16, 23:59 5
Mimo że pewnie zapierdala jebanym tirem dzień w dzień, to nie kupi sobie zasranej słuchawki bluetooth za kilkadziesiąt złotych żeby móc normalnie dzwonić w trakcie jazdy tylko z telefonem w łapie na kablu zapierdala i powoduje zagrożenie wsiur jebany.
Zgłoś
Tryper 2018-12-17, 1:03 2
Chuj jebany z IQ typowego tirowca.

Zawsze stoi.
Zgłoś
Ronoaro 2018-12-17, 2:08 7
Przecież to jest standardowy tirowiec, który sra po rowach, dupy nie wyciera, kradnie paliwo i ledwo skończył podstawówkę. No ale zarabia 6 tyś. za spanie na parkingach i wpierdalaniu konserw, bo zgadza się na każde dymanie przez pracodawcę.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
LuzaQ 2018-12-17, 12:28
Ten jest bardziej januszowaty od nosacza polaka. Co za chamisko
Zgłoś
patgaw 2018-12-17, 18:00
trudno zeby dobrze tego debila ktos slyszal przez tel jak jedzie z otwarta szyba
Zgłoś
nwtinamou 2018-12-17, 19:13
Gość nawet nie wie czym ten schabowy był podcierany po takim zamówieniu. Miałem znajomego w jednej restauracji... i wiem jedno - choćby była wina kucharza czy kelnera to zawsze jest to moja wina i lepiej nie podskakiwać. Chyba, że już się tam niczego nigdy nie zje. Inaczej danie będzie pełne niespodzianek Zresztą gdzieś na yt był filmik jak kucharz na zapleczu przeleciał takim kotletem przez sam środek swojego rowa...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów