zastanawiałam się czy nie dodać tego do okrucieństwa wobec zwierząt ale w sumie to taki lajcik
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Równie dobrze siedzi we wnętrzu jakiegoś pomieszczenia gdzie ktoś wywalił dziurę w ścianie
alton twoja inteligencja miażdży... Naprawde brales pod uwage to, ze jest zamurowany? :lol
ALTON napisał/a:
Równie dobrze siedzi we wnętrzu jakiegoś pomieszczenia gdzie ktoś wywalił dziurę w ścianie
...
......
.........
....... chyba lol???
dobrze ze nie dales do okrucienstwa nad zwierzetami bo bym tego nie zobaczyla, a tak to masz piwo
kami-chan, jestem kobieta.
ludzie mają problem, żeby na znaczek popatrzeć
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
Niektórzy oglądają z głównej a nie z forum.
ich problem
Kurwa jak to robicie ze cycat jest w takim okienku? ;/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów