18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
BongMan 2012-12-14, 12:30 1
Przechodziłem kiedyś przez taką bramę jak była zamknięta. Zaczęła się otwierać jak byłem na górze, przy tym słupie. Te kolce, które się tam wsuwały, o mało mi nie ujebały nogi
Zgłoś
Gnoyek1990 2012-12-14, 12:58 5
Brama, szczególnie automatyczna powinna być wyposażona w system zabezpieczający przed zgnieceniem. Minimum jest tutaj zastosowanie fotokomórek których prawdopodobnie nie ma albo ja ich nie widzę. Bo po przecięciu brama powinna pójść w kier, otwierania a tutaj ona stoi. Gość miał szczęście że nie był automat zaprogramowany na maxymalną siłę bo zostałoby z niego samo gówno... Przy takiej bramie nawet zalecana jest listwa rezystancyjna... A za tak odjebaną fuszerkę to koleś co to zakładał (automat) mógłby dostać nieźle po dupie.
Zgłoś
rockface123 2012-12-14, 13:05 1
pamiętam jak w gta sa się tak robiło by wejść na lotnisko ;D
Zgłoś
ozzy88 2012-12-14, 15:12
Kwintesencja debilizmu piwo
Zgłoś
modoc 2012-12-14, 15:39 1
Fokokomurky są ale niżej
A ten tylko ryja wsadził.
Zgłoś
konrad7348988 2012-12-14, 15:52 3
Cytat:

Minimum jest tutaj zastosowanie fotokomórek których prawdopodobnie nie ma albo ja ich nie widzę.

Są, są... Tylko one łapią dość punktowo, na przecięcie promienia, jeśli wsadzisz łepetyne tak jak ten kolo to tylko zabezpieczenia
Cytat:

na maxymalną siłę

Cię ratują.

Iść i modlić się do boga automatyków.... OHHHMMMMM ;ppp
Zgłoś
mlekozklasa 2012-12-14, 15:55
myślałem że głowa wybuchnie, kaszana !
Zgłoś
matiqq 2012-12-14, 16:02
pół obrotu więcej śrubką regulacyjną i piękny Hard ;D
Zgłoś
p................a 2012-12-14, 16:11
to jest angielski?
Zgłoś
oroboros 2012-12-14, 16:16 1
Fotokomórki w bramie

Taka brama działa na tej zasadzie, że pcha ją sprężone powietrze i gdy jest za duży opór to otwiera sie zawór zabezpiecza jacy i powietrze ulatuje do atmosfery.

Fotokomórki są zawodne i ciężko na takie coś atest, żeby to za bezpieczne uznać.
Zgłoś
Ciesin 2012-12-14, 16:24
Tylko czy taka czujka nie powinna zareagować już przy pierwszym przejeździe? Z tego co wiem, tego typu sprzęt ma wysoką czułość.
Zgłoś
grzechu86tonie 2012-12-14, 17:49
koltuniarzowi powinno glowe ujebac
Zgłoś
lukee85 2012-12-14, 18:03
Przecież to już było jakieś 75451584518 razy w kompilacjach faili...
Zgłoś
jesion1993 2012-12-14, 18:18 1
@up
No i co ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem