📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przy zdjeciach tego typu, zawsze przypomina mi sie podpis "think of the possibilities"
Fajna taka, jak ją zapinasz to ci ustami mosznę pomiętosi.
@WaszMiso - aż tak Ci zwisa? Co Ty z nią robisz w takim razie na łeb sobie naciągasz?
Grunt to oryginalność.
I żeby nie było (jakby się komuś na godziny nie chciało spojrzeć) - na Sadisticu to zdjęcie było szybciej.
I żeby nie było (jakby się komuś na godziny nie chciało spojrzeć) - na Sadisticu to zdjęcie było szybciej.
ehh.. życie i mój "błąd" że nie wchodzę na demoty.. a podpis to tak jak z tym tesko i wieloma innymi tego typu podobnymi. Nie oryginalne ale coś napisać trzeba by regulaminu nie łamać.
a teraz msl, to zamknę się w sobie i pójdę zrobić kupę bo wpędziłeś mnie w kompleks
a teraz msl, to zamknę się w sobie i pójdę zrobić kupę bo wpędziłeś mnie w kompleks
nicramnet napisał/a:
@WaszMiso - aż tak Ci zwisa? Co Ty z nią robisz w takim razie na łeb sobie naciągasz?
Niestety grawitacja działa tak samo na wielkie piersi i wielkie jaja.
Miałem to samo dodałem fotę na sadistic, a potem oglądam swoje dzieło na głównej demotów :|
Dobrze, że chociaż źródło dodali.
Demotywator SSIE
Dobrze, że chociaż źródło dodali.
Demotywator SSIE
wystarczy do kazdej foty zamontować znak wodny i po problemie, a nawet jak jakiś idiota zakosi na demota to przynajmniej reklama będzie :]
tonieja napisał/a:
ehh.. życie i mój "błąd" że nie wchodzę na demoty.. a podpis to tak jak z tym tesko i wieloma innymi tego typu podobnymi. Nie oryginalne ale coś napisać trzeba by regulaminu nie łamać.
przeciez msl napisał,że na sadisticu to zdjęcie było szybciej i to ktoś od Ciebie zwalił pomysł, więc o co masz do niego pretensje ?
w300i napisał/a:
wystarczy do kazdej foty zamontować znak wodny i po problemie, a nawet jak jakiś idiota zakosi na demota to przynajmniej reklama będzie :]
podpisuje się pod tym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów