Na torach też trzeba uważać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Na torach też trzeba uważać.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale o co chodzi? Przecież miała zielone.
Oczywiście to żart, tak samo jak wpis autora o myślącej kobiecie. Piszę to tylko dlatego, żeby jakiś lamus nie zaczął mi robić wykładu na temat przejść kilkuetapowych.
Oczywiście to żart, tak samo jak wpis autora o myślącej kobiecie. Piszę to tylko dlatego, żeby jakiś lamus nie zaczął mi robić wykładu na temat przejść kilkuetapowych.
Selekcja. To pewnie była feministka.
Anosa20 napisał/a:
Jak kobieta pisze takie coś to jest moją boginią
skoro politycy tak zjebali przepisy ruchu drogowego, to niech ich zjebanie pójdzie dalej,
dac pierwszenstwo pieszym na torach tramwajowych i przejazdach kolejowych,
kórwa, kto to wymyślił, pierwszeństwo pieszych przed przejściem, chyba jakiś upośledzeny który nie zna przepisów, pierdolony idiota...
choć wiem, wcześniej lewacka juropa
dac pierwszenstwo pieszym na torach tramwajowych i przejazdach kolejowych,
kórwa, kto to wymyślił, pierwszeństwo pieszych przed przejściem, chyba jakiś upośledzeny który nie zna przepisów, pierdolony idiota...
choć wiem, wcześniej lewacka juropa
Rr_ napisał/a:
Jak kobieta pisze takie coś to jest moją boginią
na bank kobieta chyba z kutasem na sadolu !!
Widzę powtórka z Katowic. To było celowe potrącenie, miał/a miejsce żeby odbić w prawo to nie kurwa jeb w pieszego. Pojebało ich już całkiem w tym MPK
Anosa20 napisał/a:
Bardziej prawdopodobne że miała za męża polskiego maczo: nieogolony, szare lub czarne skarpety, piwo na kanapie po robocie, dres na wieczór po domu, opierdol żeby "baba nie gniła" i takie tam. Wybrała lepszą śmierć.
Ciekawe ile z wymienionych sobie przypiszesz. Na forum to żadne wiadomo, ci co skomentują ten wpis tak samo będą zgrywać cwaniaków. A twoja Karyna w kiblu na drugiej dziś kupie bo już do trzeciego odpisuje messengerrm na którą się umówić jak będziesz na nocce w fabryce azbestu
Angevil napisał/a:
Bardziej prawdopodobne że miała za męża polskiego maczo: nieogolony, szare lub czarne skarpety, piwo na kanapie po robocie, dres na wieczór po domu, opierdol żeby "baba nie gniła" i takie tam. Wybrała lepszą śmierć.
Ciekawe ile z wymienionych sobie przypiszesz. Na forum to żadne wiadomo, ci co skomentują ten wpis tak samo będą zgrywać cwaniaków. A twoja Karyna w kiblu na drugiej dziś kupie bo już do trzeciego odpisuje messengerrm na którą się umówić jak będziesz na nocce w fabryce azbestu
Ja jestem kobietą młotku... Do niektórych jak do upośledzonych trzeba czy jak?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów